Steven Spielberg: Ingen kan erstatte Harrison Ford som Indy

Rygter har i nogle måneder svirret om en mulig reboot af "Indiana Jones" med Chris Pratt i rollen som den ikoniske arkæolog med hat og pisk. "Indiana Jones"-produceren Frank Marshall kunne dog tidligere fortælle, at der ikke var nogen sådanne planer i støbeskeen, men Steven Spielberg går nu endnu længere og siger utvetydigt: 

"Jeg tror ikke, at nogen kan erstatte Harrison som Indy, jeg tror ikke, det nogensinde kommer til at ske. Det er i hvert fald ikke min intention at få en anden skuespiller til at træde i hans sko, sådan som mange skuespillere har spillet Spider-Man eller Batman. Der er kun én skuespiller, som kommer til at spille Indiana Jones, og dét er Harrison Ford."

Dette udelukker naturligvis ikke muligheden for en spin-off med en ny karakter, som introduceres i en evt. femte film. Da den fjerde film var en skuffelse for mange filmanmeldere og fans, blev Spielberg ved samme anledning spurgt, hvorfor han kunne være interesseret i at bringe Indy tilbage. "Fordi der er mange flere historier at fortælle," svarede han.

Kommentarer

Steven Spielberg: Ingen kan erstatte Harrison Ford som Indy

 • ★★★0

  George Lucas mener dog noget hel andet...

  Elwood 7-12-15 16:22

 • 0

  Vover nu at påstå at Chris Pratt, ville kunne køre den videre, hvis man fik ham ind på en ordentlig måde, nu da Spielberg dummede sig gevaldigt med Shia og Indy 4.

  Geekalot 7-12-15 17:07

 • ★★★★0

  Nu er der jo egentlig fire andre skuespillere, der har spillet Indy, men det er selvfølgelig ikke helt det samme :)

  Rasmus Drews 7-12-15 17:30

 • ★★★★1

  De kan bare give rollen til Sean Patrick Flanery. :)

  Bruno 7-12-15 18:30

 • ★★0

  Men hvis de nu genindspiller, vil det så ikke bare være nazister mod indy igen?

  For tvivler lidt på de vil satse alt på en genindspilning, hvor man bliver introduceret til et nyt indy univers, med et pisse fedt plot (ala atlantis), måske samme karaktere kommer igen eller nye, knap så fede skurke, fordi vi alle skal vende os til et nyt fjæs som indiana jones og måske en helt anden form for indiana jones end vi er van til. Hvis de endelig skal gøre noget, håber jeg de laver en femte, hvor en af karaktererne så overtager hatten, Indy kunne jo sagtens have flere børn, gerne en kvinde for at få noget helt andet, hellere det end at se Shia vende tilbage.

  MOVIE1000 7-12-15 19:56

 • 0

  Nej stop det kvinde snak, ender med de hører det i Hollywood :) vi er ved at have nok film der er blevet konventeret hehe Men ja Indy kunne sagtens have flere børn, den mest perfekte ville jo bare være marion :) "shias" mor :(

  Geekalot 7-12-15 20:48

 • ★★★★0

  For at være seriøs, kan jeg sagtens se at en anden skuespiller overtager rollen, uanset om det er Pratt eller ej. Bar' lav en James Bond-agtig serie, hvor man udskifter skuespilleren og lader Indy blive ved med at slå på nazister. Det bliver aldrig gammelt.

  Bruno 7-12-15 21:40

 • ★★★★0

  Der kommer jo nok en dag, hvor det ikke længere er Spielberg, som bestemmer over Indy, og til den tid kommer vi nok til at se lidt af hvert. 

  Riqon 7-12-15 23:34

 • ★★★★★0

  Er det ikke mere Lucas, der vel skabte figuren, der bestemmer, eller har han ikke rettighederne? 

  T. Nielsen 7-12-15 23:39

 • ★★★★0

  Rettighederne ligger hos Disney, så hverken Spielberg eller Lucas har nogen som helst påvirkning på hvad der kommer til at ske med franchisen. De røg til Disney sammen med Star Wars og hvad der ellers var hos Lucas Film.

  Det forudsætter selvfølgelig, at Spielberg ikke har en eller anden aftale med Disney om, at hans ord er lov. Men i lyset af, at Lucas er blevet ignoreret totalt i forbindelse med Star Wars, tvivler jeg stærkt på, at det er tilfældet. :)

  Bruno 8-12-15 09:56

 • ★★0

  Spielberg har nu historisk haft nogle ret specielle regler for hvad han kan bestemme så jeg ville ikke udelukke noget. 

  gi-jones 8-12-15 10:02

 • ★★★★★0

  Nå ja, det er jo rigtigt. Kan jeg måske egentlig godt huske, at jeg læste det. Indy var i øvrigt en del af Disneyland da jeg besøgte det i Californien for en del år siden. Dengang undrede det mig lidt, men tænkte de havde købt en form for licens. Siden har de så helt opkøbt figuren ja. Tak Bruno.

  T. Nielsen 8-12-15 10:07

 • ★★★★0

  Nå ja, men Disney kan jo bare sidde på rettighederne indtil Spielberg eller Ford dør, hvis de ikke gider at lege med dem. Alle deres penge er jo tjent ind, ligeså snart The Force Awakens har været i biffen.

  Ikke at der er nogen grund til det, fordi Spielberg skal da bare ha' lov til at lave alle de Indy-film han har lyst til, vi kan jo altid bruge en fjerde film.

  Bruno 8-12-15 10:13

 • ★★★★2

  Enig. Det er 26 år siden de lavede "Indiana Jones og det sidste korstog". Det må snart være tid for en fortsættelse.

  Riqon 8-12-15 10:35

 • ★★★★0

  Jeg kan også huske Indy-forlystelsen, da jeg besøgte Disneyland for næsten 20 år siden. Den var ret vild. Jeg kan især huske, at stenen på et tidspunkt kommer rullende mod én - der var igen udvej, og jeg tænkte, om forlystelsen mod var gået i stykker...?! Pludselig åbnede gulvet sig, og man blev sendt ned, mens stenen rullede over ens hoved.

  Jeg mener, at vi stod i kø i over en time til en 5 minutters tur, men det var det værd :)

  Rasmus Drews 8-12-15 11:28

 • 0

  Hvis INGEN kan erstatte Hr. Ford. Jamen så er der jo kun

  Anthony Ingruber tilbage?

  Gasivodo 9-12-15 01:21

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen