Steven Spielberg: "Tintin 2" lever stadig

Opfølgeren til "Tintin: Enhjørningens hemmelighed" fra 2011 udkommer dog tidligst om tre år.

Steven Spielberg har afsløret, at Tintin lever i bedste velgående, og at en ny animeret film er på vej, der sandsynligvis vil have Hergés to Tintin-albums "De syv krystalkugler" og "Soltemplet" som omdrejningspunkt. 

Efter planen skal selveste Peter Jackson overtage instruktørstolen efter Spielberg, der stod bag etteren, hvor Jackson agerede producer. Men nu bliver rollerne byttet om. 

"Hvis alt går vel, vil han [Jackson] snart begynde at arbejde på manuskriptet. Eftersom det tager to år at animere sådan en film, skal man ikke forvente at se den få premiere før om tre år. Men Peter gør det. Tintin er ikke død!" udtaler Spielberg. 

Med andre ord vil der være gået henved 10 år, før publikum igen kan komme på eventyr med Tintin, Terry, Kaptajn Haddock og alle de andre ikoniske figurer fra Hergés univers. 

Steven Spielberg er i øvrigt snart højaktuel i de danske biografer med hele to film, nemlig "Ready Player One" og "The Post", der får premiere henholdsvis 29. marts og 5. april.

Kommentarer

Steven Spielberg: "Tintin 2" lever stadig

  • 1

    YES!

    Den første var en rigtig fin og herlig film. 

    Batsy27-03-18 13:33

  • ★★★★★★0

    Jeg var også ret glad for den første. Ramte den Tintin? Tja, jeg har læst meget Tintin og selv om den måske var lidt mere hæsblæsende moderne, så gjorde det mig intet. 

    T. Nielsen27-03-18 13:38

  • ★★★0

    Stor fan, så bare kom med den. Håber dog at de holder sig lidt mere til historien i den her. 

    MOVIE100027-03-18 13:38

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen