Steven Spielbergs næste film bliver muligvis et drømmeprojekt

Den legendariske filmmager øjner nu muligheden for at lave sin egen udgave af musical-klassikeren "West Side Story", alt imens en vis "Indiana Jones"-film også er i støbeskeen.

Nu hvor Steven Spielbergs to nyeste film, "The Post" og "Ready Player One", er færdige, er legenden så småt i færd med at se sig om efter nye projekter. Mesterinstruktøren har før bevist, at han er i stand til at skabe og udgive vidt forskellige film indenfor kort tid, som tilfældet er med netop "The Post", der er baseret på virkelige hændelser, og så sci-fi-eventyret "Ready Player One". Således får de to film premiere i Danmark med en uges mellemrum, hvilket gør, at publikum i princippet får mulighed for at se hele to Spielberg-film på det hvide lærred på én og samme dag.

At Spielberg om nogen besidder evner ud i multitasking, slog han fast allerede tilbage i 1993, hvor hele to af hans mest skelsættende film udkom i form af dinosaur-eskapaderne i "Jurassic Park" og Holocaust-dramaet "Schindlers liste", hvor sidstnævnte indbragte instruktøren to Oscar-statuetter.

Ifølge Deadline kunne Spielbergs to næste film meget vel endnu en gang bevise hans store alsidighed og lyst til at udforske forskellige genrer. Det har længe været kendt, at en femte "Indiana Jones"-film efter planen skal ramme biograferne i juli 2020 med Spielberg bag kameraet – akkurat som i de fire foregående eventyr om den berømte arkæologs strabadser i jagten på sjældne artefakter over hele kloden – hvorfor optagelserne på dén film i sagens natur snart burde påbegynde.

Kaster sig over musical-genren

Mere interessant er det måske imidlertid, at Spielberg ifølge Deadline nu øjner muligheden for omsider at få realiseret et regulært drømmeprojekt: At skabe en ny version af musical-klassikeren "West Side Story" fra 1961, der er løst baseret på historien om Romeo og Julie.

Hvis det ender med, at Spielberg kaster sig over "West Side Story", vil det være første gang, at instruktøren prøver kræfter med musical-genren. Det kan selvfølgelig også tænkes, at han vælger at instruere en version uden sang og musik, hvilket tiden må vise.

"Ready Player One" og "The Post" får dansk biografpremiere henholdsvis 29. marts og 5. april. 

Kommentarer

Steven Spielbergs næste film bliver muligvis et drømmeprojekt

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen