"Stranger Things"-stjerne tilbudt hovedrollen i "Narnia"-reboot

Joe Johnstons pensionsfilm kan få et stort trækplaster på rollelisten.

Instruktør Joe Johnston ("Captain America: The First Avenger") har påbegyndt arbejdet på sin allersidste film, som er en adaptation af C.S. Lewis' "Narnia: Sølvstolen". Filmen er et komplet reboot af "Narnia"-franchisen, da de første film ikke rigtig slog igennem hos publikum.

Denne nye film vil have et helt nyt hold af skuespillere, og efter sigende er "Stranger Things"-stjernen Millie Bobby Brown (Eleven) blevet tilbudt hovedrollen i Johnstons film.

I "Narnia: Sølvstolen" følger man karaktererne Jill Poole og Eustace Scrubb, der tager på en rejse til det fortryllede land Narnia for at finde en forsvunden prins. "Narnia: Sølvstolen" foregår længere ude i Narnias fremtid og fungerer derfor som en standalone historie, som gør den oplagt til at genstarte universet.  

En så populær barnestjerne som Millie Bobby Brown tilknyttet projektet vil sandsynligvis få fans af "Stranger Things" op af stolene og vil muligvis kunne tiltrække et større publikum. Hvis Millie Bobby Brown ender med at få rollen i filmen, skal hun spille karakteren Jill.

Kommentarer

"Stranger Things"-stjerne tilbudt hovedrollen i "Narnia"-reboot

 • ★★★★0

  Det er en af de bedre bøger i serien, som filmen baseres på. 

  Riqon10-11-17 11:48

 • ★★★★0

  Jeg har ikke den store tiltro til Joe Johnstons evner som instruktør, så jeg tror heller ikke det bliver denne gang at de får etableret en succesfuld filmfranchise ud af Narnia.

  Kruse10-11-17 12:06

 • 0

  Et reboot, hvor man starter med en af de sidste i serien (kronologisk set) - det lyder mere som et forsigtigt recast, der måske kan føre til et egentligt reboot, hvis publikum mod forventning strømmer ind i biograferne.

  Slayer10-11-17 13:51

 • ★★★0

  Instruktør Joe Johnston ("Captain America: The First Avenger") har påbegyndt arbejdet på sin allersidste film.

  Har han meldt ud, at han stopper?

  Det lyder da som en kedelig afslutning.

  Åkepool11-11-17 23:21

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen