"Suicide Squad"-spinoff med Harley Quinn nærmest en realitet

Warner Bros. har måske ikke fået kritikerne på deres side med sommerens "Suicide Squad", men til gengæld har DC's atypiske skurkeensemble vist sig at gå rent ind hos publikum, hvor den har solgt billetter for mere end 700 mio. dollars på verdensplan. Det vil Warner Bros. nu spinde mere guld på.

Studiet har nemlig indgået en aftale med filmens nok største aktiv, Margot Robbie, der sikrer dem en førstehåndsaftale på fremtidige projekter, som de vil udvikle og producere sammen med hendes lille australske selskab LuckyChap Entertainment.

Bag aftalen ligger ideen om, at Warner Bros. sikrer sig en stjerne for fremtiden. På et mere konkret plan viser det sig ved, at en af Margot Robbies to første projekter bliver den meget efterspurgte film om hendes "Suicide Squad"-karakter Harley Quinn. Derudover skal den australske skuespillerinde indtage rollen som executive producer og hovedrolleindehaver i filmatiseringen af Dean N. Jensens kærlighedsdrama "Queen of the Air".

LuckyChap har allerede deres første film, thrilleren "Terminal", i postproduktion, mens de også er i gang med forberedelserne til biopic'en "I, Tonya" om den kontroversielle amerikanske OL-skøjteløber Tonya Harding.

Den 26-årige Robbie har efter at have brændt sig fast i folks bevidsthed med "The Wolf of Wall Street" vist sig som mere end bare en dygtig skuespiller med udseendet på sin side – hun er også en meget bevidst forretningskvinde. Aftalen med Warner Bros. er således yderligere med til at cementere hendes position i toppen af Hollywood.

Kommentarer

"Suicide Squad"-spinoff med Harley Quinn nærmest en realitet

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen