Supernørds Ghostbusters-samling sikrer ham en plads i Guinness Rekordbog

Robert O’Connor har hele 1,221 "Ghostbusters"-samleobjekter stående.

Tilbage i 1984 fik canadiske Robert O'Connor sit allerførste stykke "Ghostbusters"-legetøj: en bamseudgave af den store skumfidusmand fra filmens klimaks.

Siden da er det gået stærkt, og O'Connors "Ghostbusters"-samling er vokset eksponentielt – særligt efter at han for alvor blev fan af franchisen, da "Ghostbusters II" udkom i 1989, mens animationsserien "The Real Ghostbusters" kørte på flimmerkassen.

Og her i år blev O'Connors samlergen blåstemplet med manér, da Guinness Rekordbog valgte at føje O'Connor til det populære opslagsværk under overskriften "Verdens største samling af 'Ghostbusters'-samleobjekter".

Men selvom Guinness-folkene "kun" godkendte 1,221 af O'Connors klenodier, så har han faktisk små 5,000-samleobjekter i alt. "Der er en forskel på, hvad en samler betegner som et samleobjekt, og hvad Guinness betegner som et samleobjekt," fortæller O'Connor en lokal, canadisk nyhedsstation.

Læs også: Firsernes "Ghostbusters"-legetøj er tilbage!

O'Connor har bl.a. et LP-soundtrack, som er blevet signeret af skuespillerne Dan Aykroyd og Ernie Hudson, samt talløse plakater, rekvisitter og actionfigurer. Flere billeder kan ses her.

O'Connor er også allerede begyndt at købe merchandise fra den kommende "Ghostbusters Afterlife", der er franchisens fjerde spillefilm, og som efter planen lander i biograferne i midt-juni 2021.

Over for Guinness fortæller O'Connor, at han elsker "Ghostbusters"-universet, fordi "filmen gjorde det muligt for mig at flygte fra virkeligheden. Og i 'Ghostbusters' behøver man ikke at være stærk, hurtig eller have superkræfter. Man skal bare have modet til at bekæmpe det ukendte."

Den herlige nørd med den rekordstore samling håber naturligvis, at filmenes skuespillere opdager hans nye verdensrekord og tager kontakt til ham. Who ya gonna call?!

Kommentarer

Supernørds Ghostbusters-samling sikrer ham en plads i Guinness Rekordbog

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen