"Suspiria"-remake bliver en time længere end originalen

Remaket af Dario Argentos gyser-klassiker bliver en længere affære.

Det er ikke nogen hemmelighed, at mange filmskabere nu om stunder har svært ved begrænsningens kunst og ofte laver film, der lander på den forkerte side af halvanden time.

Remaket af italienske Dario Argentos gyser-klassiker "Suspiria" fra 1977 er ingen undtalelse. Denne gang står landsmanden Luca Guadagnino bag kameraet, og Argentos 92 minutter lange film bliver i Guadagninos version til en længere affære på 152 minutter – eller præcis en time mere.

Se også: Uhyggen spreder sig i første trailer til "Suspiria"-remaket

"Suspiria" handler om den unge amerikanske balletdanserinde Susie Bannion, der ankommer til en prestigefyldt balletskole i Berlin. Opholdet bliver dog ikke nogen positiv oplevelse, da uhyggen langsomt begynder at sprede sig. Skumle ting foregår på skolen, hvor skolens mystiske forstander og rygter om heksekunstner lurer i skyggen – og da en af skolens dansere myrdes, kan ingen vide sig sikker.

Luca Guadagnino har tidligere udtalt, at hans version af "Suspiria" ikke skal ses som en direkte genindspilning, men nærmere en åndelig hyldest til Dario Argentos klassiker. Filmen afventer dansk premieredato.

Læs den 6-stjernede anmeldelse af den originale film.

Kommentarer

"Suspiria"-remake bliver en time længere end originalen

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen