Sylvester Stallone er mest stolt over den 6. "Rocky"-film

Sly mener, at den første "Rocky" er franchisens bedste film, men han er mest stolt over comeback-filmen "Rocky Balboa" fra 2006.

I disse unikke karantænetider er det gået hen og blevet på mode, at filmstjerner lader sig interviewe af fans på de sociale medier, mens de sidder derhjemme.

Den seneste kendis, der har lavet et online-interview med sine fans, er Sylvester Stallone, som på Instagram havde et lidt overraskende svar på, hvilken "Rocky"-film han er mest stolt over at have på CV'et:

"Jeg er nødt til at sige, at min bedste film selvfølgelig er 'Rocky'. Men den, jeg er mest stolt over, er 'Rocky Balboa'. Fordi ingen havde lyst til at lave den. Jeg kæmpede i seks år for at få filmen lavet, og da den udkom, var jeg enormt stolt over den, fordi vi skulle grueligt meget igennem for at få den færdiggjort."

"Rocky Balboa" var i 2006 den første "Rocky"-film i 16 år siden den nedsablede "Rocky V". I filmen tager Stallones fiktive bokserlegende, Rocky Balboa, de store, røde handsker på igen for at bevise over for sig selv og sine nærmeste, at han stadig er klar til kamp.

Siden da er Stallone vendt tilbage som Rocky Balboa i "Creed" og "Creed II". Stallone blev sågar Oscar-nomineret for at spille rollen i "Creed", ligesom han blev Oscar-nomineret for sin indsats i den første "Rocky"-film fra 1976.

Kommentarer

Sylvester Stallone er mest stolt over den 6. "Rocky"-film

  • ★★0

    Den er ganske udemærket efter min mening, tror dog også det var den første Rocky film jeg så.. kendte selvfølgelig Rocky filmene og hvad de handlede om. Men det her var mit første møde med ham og syntes det var et godt møde.

    Weird_J 4-04-20 18:01

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen