Sylvester Stallone får rolle i "The Suicide Squad"

Actionlegenden har sluttet sig til James Gunns kommende DC-film.

Filmmager James Gunn har nu sikret sig endnu et navn til sin kommende filmatisering af DC Comics-tegneserierne om "The Suicide Squad". Selveste "Rocky"-legenden Sylvester Stallone har nemlig meldt sig under fanerne på den farverige affære.

Gunn afslørede selv nyheden på sin Instagram-profil, og det bliver derfor til en genforening med Stallone, der også optrådte i instruktørens "Guardians of the Galaxy Vol. 2" fra 2017.

Det vides dog på nuværende tidspunkt ikke, hvilken rolle Stallone får i "The Suicide Squad", som følger den første "Suicide Squad", der kom i 2016.

Læs også: Sylvester Stallone: Rambo vender måske tilbage

På skuespillerfronten vender Margot Robbie, Viola Davis, Jai Courtney og Joel Kinnaman i forvejen tilbage i deres roller fra den film som hhv. Harley Quinn, Amanda Waller, Captain Boomerang og Rick Flag.

Derudover tæller castet denne gang et væld af festlige personligheder, og Gunn har således folk som Idris Elba, Michael Rooker, Peter Capaldi, wrestlingstjernen John Cena, komikeren Pete Davidson og såmænd også "Thor: Ragnarok"-instruktøren Taika Waititi med ombord som medlemmer af den nye selvmordspatrulje.

James Gunns "The Suicide Squad" står til at få premiere til august næste år.

Kommentarer

Sylvester Stallone får rolle i "The Suicide Squad"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen