Sylvester Stallone havde planer om at spille... Edgar Allan Poe?!

The Fall of the House of Rambo...

Stjernen fra "Rambo"- og "Rocky"-franchiserne er nok ikke lige den første, man tænker på, når man nævner den amerikanske forfatter Edgar Allan Poe. Ikke desto mindre havde Sly på et tidspunkt planer om at spille rollen som netop Poe. Det afslører han på sin Instagram-profil.

Poe, der levede fra 1809 til 1849, var især kendt for sine fortællinger om det makabre og stod bl.a. bag "The Murders in the Rue Morgue", "The Fall of the House of Usher" og "The Pit and the Pendulum" – hvoraf flere er blevet filmatiseret med b.la. Vincent Price i hovedrollen.

Stallone fortæller, at det første manuskript, han nogensinde skrev, handlede om Edgar Allan Poe. Stallone siger også, at han på et tidspunkt havde planer om at spille rollen som Poe, men at han indså, at han nok ikke var den rigtige til rollen.

Dog nåede actionstjernen at få prøvet kostumer til rollen, og han har delt det eneste billede, der eksisterer fra dengang:

Kommentarer

Sylvester Stallone havde planer om at spille... Edgar Allan Poe?!

 • ★★★★★0

  Selvfølgelig ville Stallone kunne spille den rolle, når gamle Arnold kunne spille Hamlet (jo jo har selv set det:)

  T. Nielsen21-02-19 18:34

 • ★★★★0

  Selvfølgelig ville Stallone kunne spille den rolle, når gamle Arnold kunne spille Hamlet (jo jo har selv set det:)

  Har næsten lige læst Schwarzenegger’s biografi, og interessen for Hamlet kommer fra hans første rolle i den der Hercules-film. Han ville så gerne være skuespiller, at hans agent havde holdt møder med filmens producere (der allerede havde hyret en anden i rollen), hvor han kaldte Arnold for en "great Shakespearian Austrian actor”, hvortil Arnold måtte forklare ham, at den slags fandtes slet ikke i Østrig på det tidspunkt. Anyway - han fik rollen pga. hans agents pitch, hvilket startede hele hans karriere. Kendte ikke selv historien, som i mine øjne gav mig et helt andet syn på starten af Last Action Hero. I øvrigt en ganske underholdende bog =)

  David Lund21-02-19 21:50

 • ★★★★★0

  Pudsig historie:) Måske jeg burde finde bogen.

  T. Nielsen21-02-19 23:00

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen