Sylvester Stallone teaser Ivan Drago i "Creed 2"

Det var en stor succes, både blandt anmeldere og biografgængere, da Sylvester Stallone i 2015 vendte tilbage til sin glansrolle som Rocky Balboa i spinoff-filmen "Creed". Filmen fulgte Adonis Creed (Michael B. Jordan), søn af Rockys gamle ven og rival Apollo Creed, og havde Balboa i positionen som den unge boksers træner. I kølvandet på boksefilmens udgivelse var der forlydender om en fortsættelse, men siden da har det været småt med nyhederne. Nu byder Stallone dog selv ind og giver muligvis en lille idé om, hvad vi kan forvente os i fremtiden.

Stallone har det sidste stykke tid postet billeder fra "Rocky"-filmene på sin Instagram-profil, hvor det lader til, at han teaser endnu en "Creed"-film. Flere af disse fotos er fra arbejdet bag kameraet på den gamle filmserie, men pudsigt nok har "The Expendables"-stjernen valgt at give en del af dem hashtagget "Creed2".

Et par af billederne er dog endnu mere interessante for "Rocky"-fans. Der er nemlig tale om billeder, der viser eller nævner Ivan Drago, den skræmmende sovjetiske superbokser, som Dolph Lundgren portrætterede i "Rocky IV". Karakteren har nydt stor popularitet siden filmens udgivelse i midten af 80'erne og medvirkede bl.a. i en kamp mod førnævnte Apollo Creed – en kamp, der endte fatalt for Creed.

Historien melder dog ikke noget om, hvorvidt Stallone hentyder til Lundgrens Drago, som efterhånden må have lagt sin bedste boksetid bag sig, eller om han spekulerer i, at den følelseskolde maskine nu har en lige så iskold efterkommer, der kan give Adonis Creed kamp til stregen. Som det ser ud lige nu, kan vi desværre kun gætte os til svaret, men Stallones kryptiske posteringer giver under alle omstændigheder lidt håb til alle de, der håber på endnu en film i bokseuniverset – og på mere fra Drago-klanen.

Om Ryan Coogler, der instruerede den første "Creed", vil vende tilbage bag kameraet på en eventuel fortsættelse, vides ikke på nuværende tidspunkt. Coogler er til gengæld næste år aktuel med superheltefilmen "Black Panther" fra Marvel Studios. Manden bag Adonis Creed, Michael B. Jordan, vil også være at finde på rollelisten i den film, der kan ses i danske biografer fra 15. februar 2018.

Kommentarer

Sylvester Stallone teaser Ivan Drago i "Creed 2"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen