Sylvester Stallone vender tilbage i ny "Cliffhanger"

30 år efter originalen vender Sly tilbage som klatreren Gabe Walker på det store lærred.

Sylvester Stallone er tilsyneladende altid klar på at genoplive en gammel filmrolle.

Frem til 2020 havde den 76-årige actionstjerne trods alt spillet bokseren Rocky Balboa i samtlige årtier siden 1970'erne. Og ganske vist forbigik han rollen som ekssoldaten John Rambo i 90'erne, men han tog den røde bandana på i både 80'erne, 00'erne og 10'erne. Og vi satser stadig på et gensyn med Stallones fremtidsbetjent John Spartan i en "Demolition Man 2".

Og nu skriver Variety, at Stallone har skrevet under på at gentage rollen som klatreren Gabe Walker i en fortsættelse til "Cliffhanger" fra 1993.

Læs også: Sylvester Stallone og familien får deres eget realityshow

Ric Roman Waugh skal instruere den næste "Cliffhanger". Waugh har actionbragene "Angel Has Fallen" og "Greenland" på CV'et. Manuskriptet skrives af Mark Bianculli ("Hunters").

Variety beskriver pudsigt nok den nye "Cliffhanger" som et reboot, selvom Stallone er med om bord. Men det betyder formentlig, at Stallones rolle i den nye film bliver relativt lille, og producenterne leder officielt også efter den skuespiller, der skal spille hovedrollen i filmen.

I den oprindelige "Cliffhanger", som blev skruet sammen af den finske actionveteran Renny Harlin ("The Long Kiss Goodnight", "Die Hard 2"), skulle Walker bekæmpe en gruppe terrorister i USA's Rocky Mountains.

Den nye "Cliffhanger", som stadig ikke har fået en officiel titel eller premieredato, flytter denne gang handlingen til Alperne i Italien.

Kommentarer

Sylvester Stallone vender tilbage i ny "Cliffhanger"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen