Syvende "Mission: Impossible"-film genoptager optagelserne til efteråret

Ligesom mange andre produktioner måtte den kommende "Mission: Impossible 7" indstille optagelserne grundet coronavirussen, men nu er Tom Cruise snart klar til at lave stunts igen.

Hollywood har været lammet af coronavirussen og har de seneste par måneder måttet indstille samtlige optagelser på kommende film, mens planlagte premieredatoer er blevet udskudt på stribe. En af de film, som har været påvirket af omstændighederne, er det kommende syvende kapitel i "Mission: Impossible"-filmserien.

Tom Cruise og Christopher McQuarries kommende film i serien må højst sandsynligt droppe sine optagelser i Italien, som skulle spille en nøglerolle i filmens plot, men nu er der udsigt til, at holdet kan få genoptaget optagelserne – om det så bliver inklusiv Italien eller ej.

Simon Pegg, der har spillet med i franchisen siden tredje film, udtaler til Variety, at optagelserne vil genoptages i efteråret, nærmere betegnet til september. Fokus vil være på at få filmet udendørsscener, mens filmholdet i mellemtiden vil finde løsninger på, hvordan optagelserne klares med bedst mulige corona-forbehold, som ikke tillader det vante antal mennesker på en blockbusterproduktion.

"Mission: Impossible 7" er rykket fra juli 2021 til forventet premiere i november 2021.

Kommentarer

Syvende "Mission: Impossible"-film genoptager optagelserne til efteråret

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen