Taika Waititi: "Thor: Love and Thunder" bliver nok den bedste Marvel-film nogensinde

Den Oscar-belønnede newzealandske filmmager mangler bestemt ikke selvtillid.

Forleden udgav Marvel Studios en lang, storladen "supertrailer", som gav os et kig på selskabets talrige, kommende film, og Marvel har allerede givet os hele 23 sammenhængende film inden for det såkaldte MCU: Marvel Cinematic Universe.

Filmene har tilsammen indtjent godt 22,5 milliarder dollars på verdensplan, men selvom MCU-franchisen tæller kritikerroste megahits som "The Avengers", "Iron Man", "Guardians of the Galaxy" og "Thor: Ragnarok", så er instruktøren bag den næste (og fjerde) Thor-film, "Thor: Love and Thunder", næsten sikker på, at hans film bliver franchisens foreløbige højdepunkt.

Læs også: Så er det officielt: Taika Waititi laver den næste "Star Wars"-film

Taika Waititi, som blev Oscar-belønnet sidste år for sit manus til "Jojo Rabbit", og som også lavede "Thor: Ragnarok" for Marvel, fastslog i et nyligt interview med Weekend Today:

"Vi er færdige med optagelserne om fire uger. Jeg kan se lyset for enden af tunnellen. Det bliver nok den bedste Marvel-film nogensinde!"

Chris Hemsworth vender naturligvis tilbage som den nordiske tordengud i filmen, som har en mildest talt stjernespækket rolleliste prydet af navne som Natalie Portman, Matt Damon, Chris Pratt og Christian Bale.

For nylig kom det også frem, at Hemsworths australske landsmand, Russell Crowe, skal spille den græske tordengud Zeus i filmen, som efter sigende bliver "sindssyg" og bl.a. byder på blodtørstige rumhajer. Jamen dog.

"Thor: Love and Thunder" tordner af sted mod biograferne i maj 2022.

Kommentarer

Taika Waititi: "Thor: Love and Thunder" bliver nok den bedste Marvel-film nogensinde

 • ★★★★★★0

  "Vi er færdige med optagelserne om fire uger. Jeg kan se lyset for enden af tunnellen. Det bliver nok den bedste Marvel-film nogensinde!"

  Nok? - kunne han ikke lige have undværet det lille ord :-)

  Men fedt hvis det bliver en af de bedste.

  Wayne 5-05-21 12:10

 • ★★★★0

  Mon dog. Vi vil jo altid have The Hulk. 

  Lars! 5-05-21 12:22

 • 0

  "Det bliver nok en jævn film, der vil placere sig selv blandt de dårligste," sagde ingen instruktør nogensinde. Men anyway, jeg tror på ham. Ragnarok var/er klart en af de bedste marvel-ofringer.

  ZimaBlue 5-05-21 13:05

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen