Taika Waititis "Flash Gordon"-remake skifter fra animationsfilm til live-action

Tegneseriehelten Flash Gordon aka. Jens Lyn går igen til filmen, og det bliver i form af en ny live-action film – selvom projektet var tiltænkt som animation.

Den newzealandske Oscar-vinder Taika Waititi ("Jojo Rabbit", "Thor: Ragnarok") har mange projekter i støbeskeen.

Snart er han aktuel med fodboldfilmen "Next Goal Wins" og tv-serien "Reservation Dogs". Og så har han både "Thor: Love and Thunder", et "Star Wars"-projekt og filmatiseringen af "Akira" at se til.

Men endnu et projekt melder sig i horisonten for den sjove film- og tv-skaber, og her venter en ny filmatisering af tegneseriehelten Flash Gordon. Projektet var tiltænkt som en animationsfilm, men nu har Waititi bestemt, at filmen bliver live-action ligesom kultklassikeren fra 1980. Det udtaler filmens producer John Davis via Collider.

LÆS OGSÅ: TAIKA WAITITI: "THOR: LOVE AND THUNDER" BLIVER NOK DEN BEDSTE MARVEL-FILM NOGENSINDE

"Flash Gordon", kendt som "Jens Lyn" herhjemme, er en karakter baseret på en stribe af tegneserier fra 1930'erne omhandlende en polospiller, der smides ud i et rumeventyr, hvor den onde kejser Ming skal stoppes.

Karakteren blev første gang bragt til live på film i 1980 i kulthittet "Flash Gordon", som blev instrueret af Mike Hodges og produceret af superproduceren Dino De Laurentiis. En rumopera med original musik af Queen, hvor Sam J. Jones spillede hovedrollen, mens Max von Sydow og Timothy Dalton også medvirkede.

Hvem der skal medvirke i Taika Waititis udgave, vides endnu ikke. Sikkert er det dog, at Waititi skriver filmen, mens det endnu ikke vides, om han også vil instruere.

Filmen beskrives dog som et passionsprojekt, og med tanke på "Thor: Ragnarok" kunne det tyde på et univers, som Taika Waititi ville finde sig helt til rette i.

Kommentarer

Taika Waititis "Flash Gordon"-remake skifter fra animationsfilm til live-action

 • ★★★★★★0

  Noteret - jeg krydser fingre for at det projekt lykkes - det kunne blive ret fedt.

  Wayne 2-08-21 09:01

 • ★★★★★★0

  Den vil jeg se frem til, meget! Jens Lyn's kulørte eventyr er altid værd at bruge tid på. Har både set de gamle "serials" med Buster Crabbe og filmen fra 1980. Begge er sgu good fun!

  T. Nielsen 2-08-21 09:56

 • 0

  Jaaaaaaa Thor Ragnarok 2!

  Sichlau 2-08-21 10:19

 • 0

  Sådan, den bedste nyhed. Den Første Flash Gofdon har verdens bedste soundtrack, selve filmen kunne måske ikke komme helt derop. Interessant at se hvad de finder på.

  Johnny42 3-08-21 11:37

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen