Tegneseriebutikken Fantask inviterer til "ikke-lukke fest"

Butikken, der stod til at lukke denne måned, fejrer overlevelsen med en fest!

Mange danske fans af amerikanske superheltetegneserier, science fiction og rollespil har i årene og årtiernes løb besøgt den den ikoniske danske nørdebutik Fantask, der slog dørene op i Sankt Peders Stræde helt tilbage i 1972.

En skrantende økonomi og svigtende besøgende gjorde dog, at butikken tidligere på året meldte ud, at man desværre nok efter 47 år måtte lukke 29. juni.

Dén besked fik gamle Fantask-kunder til at valfarte til butikken for at støtte op om den, og indehaveren af legetøjsbutikken Superhelten, Benjamin Herbst, igangsætte en indsamling, der på imponerende vis fik 2328 personer til at donere over en halv million kroner. De i alt 555.150 kr. er ubeskåret gået til at hjælpe Fantask med at overleve. Og det er til manges glæde lykkedes!

I stedet for at lukke dørene inviterer Fantask derfor nu til "ikke-lukke fest" lørdag 29. juni kl. 11.00-16.00, hvor man udover at gå på opdagelse i de mange tegneserier og bøger kan nyde øl, vand og snacks. Butikken lover endvidere, at der på dagen vil blive budt på flere overraskelser. Og hvem ved – måske dukker den legendariske pensionerede Fantask-medarbejder Marvel Morten også op til en sludder...

Du kan læse mere om festen på Fantasks Facebook-side.

Kommentarer

Tegneseriebutikken Fantask inviterer til "ikke-lukke fest"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen