"Terminator 6" har fundet sin hovedrolleindehaver

Skuespillerinden har i forvejen masser af sci-fi-erfaring efter markante biroller i "The Martian", "Black Mirror" og "Blade Runner 2049".

Der er tale om canadiske Mackenzie Davis, som også spillede en af hovedrollerne i den Emmy-nominerede dramaserie "Halt and Catch Fire".

Og ifølge The Hollywood Reporter skal Davis spille en menneskelig soldat/lejemorder, der har en helt særlig mission i "Terminator 6".

Måske betyder det, at hun – ligesom Michael Biehn i James Camerons første "Terminator"-film fra 1984 – spiller et menneske, der rejser tilbage i tiden for at bekæmpe en dræberrobot, som har en historisk person i sigtekornet.

Foran kameraet bliver Davis ledsaget af bl.a. Linda Hamilton og Arnold Schwarzenegger, der nok en gang spiller hhv. den heroiske Sarah Connor og terminatoren med serienummeret T-800.

Optagelserne til "Terminator 6" går i gang til sommer, og filmen instrueres af "Deadpool"-instruktøren Jim Miller, mens førnævnte Cameron er om bord på projektet som producer.

Og hvis alt går efter planen, så er Schwarzenegger og Co. back i biograferne 25. juli 2019.

Kommentarer

"Terminator 6" har fundet sin hovedrolleindehaver

  • ★★★★1

    Jeg har lidt hemmelig intell fra en troværdig, men anonym kilde: Hun skal spille John Connors indtil nu ukendte tvillingesøster, Jane.

    Riqon13-03-18 08:41

Log ind for at deltage i diskussionen