"Terminator: Dark Fate"-instruktør vil ikke arbejde sammen med James Cameron igen

"Vi kunne sikkert skrive en hel bog om, hvorfor filmen ikke fungerede," indrømmer Tim Miller.

Den sjette "Terminator"-spillefilm, "Terminator: Dark Fate", har i den grad skuffet ved billetlugerne. Den har til dags dato indtjent 235 mio. dollars på verdensplan, men grundet en stor PR-kampagne og et budget på 185 mio. dollars skal filmen indtjene godt 400 mio. dollars for at generere profit, hvilket bestemt ikke ser sandsynligt ud. På en måned har filmen indtjent sølle 58 mio. dollars i USA.

Der var ellers store forhåbninger til filmen, idet manden bag franchisens to første (og suverænt bedste) film var med om bord som forfatter og producer: James Cameron.

Men i kølvandet på filmens premiere har selv Cameron talt meget åbenhjertigt om, hvordan han tørnede sammen med filmens instruktør, Tim Miller ("Deadpool"), under filmens skabelse. "Vi er stadig ved at skrubbe væggene for at fjerne blodet fra alle vores opgør," sagde Cameron bl.a.

Og nu har Miller også udtalt sig om filmens åbenbart tumultagtige tilblivelse og filmens finansielle underpræstation:

"Vi kunne sikkert skrive en hel bog om, hvorfor filmen ikke fungerede. Selvom [Cameron] er producer og teknisk set kan nedlægge veto, så er jeg stadig instruktøren. Selv hvis jeg kommer til at tabe kampen, så føler jeg mig stadig forpligtet til at kæmpe, for det er en instruktør nødt til at gøre: at kæmpe for filmen."

Efter Miller havde klippet sin version af "Terminator: Dark Fate", og lyset blev tændt i salen, mente Cameron åbenbart, at Miller havde klippet nogle vigtige scener ud, og at Miller havde skudt scener, som Cameron ikke brød sig om. De var også uenige om slutningen.

Miller anklager desuden de foregående "Terminator"-fortsættelser for at have påvirket modtagelsen af "Terminator: Dark Fate":

"Det, som folk hadede mest ved min film, var ting, som jeg ikke kan kontrollere. Jeg kan ikke kontrollere, at du ikke kunne lide ["Terminator Genisys"] eller ["Terminator Salvation"]. Det kan jeg ikke gøre for."

Til slut erkender Miller, at han ikke har lyst til at arbejde med Cameron igen – af samme grund som han i sin tid droppede at instruere "Deadpool 2": Fordi han ikke ville få nok kontrol:

"Jeg ville sige nej [til Cameron], men det har ikke noget at gøre med traumerne fra mine oplevelser. Jeg har bare ikke lyst til at befinde mig i en situation igen, hvor jeg ikke har mulighed for at gøre det, som jeg synes er rigtigt."

Miller slår dog fast, at han og Cameron stadig har et fint forhold til hinanden: "Jeg fik lige en e-mail fra [Cameron] i sidste uge, hvor han skrev: 'Jeg ved godt, at vi gik i clinch med hinanden. Men det er, fordi vi er to stærke, kreative mennesker med divergerende holdninger, og jeg tror, at vores sammenstød gjorde filmen bedre. Jeg er tilbage i Los Angeles i december. Lad os snuppe en øl sammen dér.'"

Kommentarer

"Terminator: Dark Fate"-instruktør vil ikke arbejde sammen med James Cameron igen

 • ★★★★2

  Whatever. Bare der kommer mere Alita fra Rodriguez! :) 

  Riqon24-11-19 18:37

 • ★★★★1

  I det mindste kan de begge se, at filmen stank. Absolut en Razzie værdig.

  Bruce24-11-19 22:17

 • ★★★★0

  Ender jo med at se den, men den er afgjort rykket til hjemmeskærmen engang i en fjern fremtid.

  Wayne25-11-19 08:18

 • ★★★1

  Ender jo med at se den, men den er afgjort rykket til hjemmeskærmen engang i en fjern fremtid.

  Jeg husker da at jeg fik dig lokket i Cinemaxx?

  Du kom måske bare aldrig afsted?

  Åkepool25-11-19 12:06

 • ★★★★0

  Jeg husker da at jeg fik dig lokket i Cinemaxx?

  Du kom måske bare aldrig afsted?

  Det var tæt på. Men efter flere dårlige omtaler af Dark Fate vandt Le Mans ‘66 til slut :-)

  Men den så jeg i Cinemaxx, så du fik mig afsted ;-)

  Wayne25-11-19 20:58

 • ★★★1

  Men den så jeg i Cinemaxx, så du fik mig afsted ;-)

  Hmm....

  Åkepool26-11-19 12:53

 • ★★★★1

  Hmm....

  Og mange tak, du er en knag ;-)

  Wayne26-11-19 13:28

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen