"Terminator: Dark Fate" skuffer indtjeningsmæssigt

Måske har folk fået nok af franchisen...?

På trods af Linda Hamilton tilbage som Sarah Connor, Arnold Schwarzenegger tilbage i rollen som terminator og generelt pæne anmeldelser formåede "Terminator: Dark Fate" ikke at hive det forventede antal publikummer i biografen.

I USA indtog filmen godt nok 1. pladsen på boxoffice-listen, men omsætningen på 29 mio. dollars skuffer i forhold til budgettet på 185 mio. dollars.

Heller ikke på det store og vigtige marked i Kina valfartede biografgængerne ind for at se seneste skud på Terminator-stammen. Her omsatte filmen for 28 mio. dollars, og samlet globalt har den hivet 123 mio. dollars hjem.

Man siger ofte som tommelfingerregel, at film skal tjene det dobbelte af budgettet for blot at break even, så det ser ud til at være op ad bakke for Arnold og co.

Kommentarer

"Terminator: Dark Fate" skuffer indtjeningsmæssigt

  • 0

    Serien er vist ramt af metaltræthed...

    Jeg tager ikke i biffen denne gang. Det bliver en streamer senere.

    Jeg er træt af alternative tidslinjer og remake, men er blevet stor tilhænger af kontinuitet. Derfor går jeg gladeligt i biffen og ser Star Wars 9 og Marvel 24. Dog har jeg ikke set alle Marvel-film, og kun få i biffen. 

    Nickell 4-11-19 19:51

  • 0

    Det helt afgørende for fraværet af biografplaner hos mig er, at de allerede taler om filmen som starten på en mulig ny trilogi.

    Jeg er træt af uendelige historier med gradvist dårligere efterfølgere, og jeg er træt af, at alle koncepter skal udvandes og drænes fuldstændigt for livsblod. Jeg har intet imod efterfølgere med noget på hjerte og en sammenhægende historie - men de fleste serier fortsætter pt. indtil den overordnede historie er noget usammenhængede rod.

    Slayer 4-11-19 23:33

  • ★★★★★0

    Det er jo bare en sådan film som man ved at man ikke rigtig behøver at se i biografen, for den fejl har så mange jo allerede gjort før, når noget har heddet Terminator. :) 

    Lars! 4-11-19 23:56

  • 0

    Det hjælper nok heller ikke at de sidste 3 film har været lige til at lukke op og skide i. Der har været en total mangel på respekt og forståelse for denne franchise, så der er ikke noget at sige til at folk er skeptiske denne gang.

    Tegningen 5-11-19 09:46

  • ★★★★★★0

    Også dumt at blive ved med at lave film, der bygger på så snævert et koncept. 

    T. Nielsen 5-11-19 10:02

  • ★★★★0

    I etteren ser vi glimt af tilværelsen fra jordkælderen. Dét kunne have været en interesant vinkel. Stramt budget, få skuespillere, 80min og det behøvede ikke engang kaldes Terminator, men være en del af universet. Det ville have solgt bedre. Og været bedre udgangspunkt. 

    Babo 5-11-19 10:58

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen