"The Batman": Alle optagelser er nu i hus

Ovenpå alskens forsinkelser, nedlukninger og en coronasmittet hovedrolleindehaver er holdet bag "The Batman" nu endelig klar til at pakke kameraerne ned.

Det har taget sin tid, men instruktøren Matt Reeves har endelig fået alle scener i hus til sin kommende Batman-film, "The Batman", hvori Robert Pattinson spiller nattens ridder. Se traileren her.

Produktionen i England blev lukket ned for et års tid siden på grund af coronavirussens udbrud, og efterfølgende blev filmens premieredato først udskudt fra juni 2021 til oktober 2021 og senere til marts 2022.

Da kameraerne begyndte at rulle igen sidste efterår, gik der ikke længe, før Pattinson blev testet positiv for Covid-19, før han lykkeligvis få uger senere blev erklæret rask igen.

Læs også: Matt Reeves' "The Batman" får tv-spin-off

Men nu har Reeves bekræftet på Twitter, at de sidste optagelser er overstået. Manden bag "Cloverfield" og "Abernes planet: Opgøret" går nu i gang med at klippe det længe ventede Batman-reboot, som ikke har nogen tilknytning til DC's andre filmprojekter.

En tv-spin-off til Reeves' "The Batman" er også i støbeskeen. Den serie mistede dog for nylig sin manuskriptforfatter, så der går nok en rum tid, før den udkommer.

Udover Pattinson optræder Zoë Kravitz i rollen som Catwoman i "The Batman", mens Colin Farrell, Paul Dano og Andy Serkis giver den som hhv. The Penguin, The Riddler og Batmans butler, Alfred. Filmen udkommer som sagt i marts 2022.

Kommentarer

"The Batman": Alle optagelser er nu i hus

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen