"The Batman": Gækkeren angriber Bruce Wayne og en begravelse i nyt dramatisk klip

Klippet har længe floreret på internettet i lav opløsning, men nu kan den dramatiske scene ses i 4K!

Som vi også skrev forleden i forbindelse med udgivelsen af et nyt tv-spot, så bliver der mere eller mindre konstant udgivet nye smugkig på Matt Reeves' "The Batman" op til DC-filmens snarlige biografpremiere.

Et af de klip, der har floreret på nettet, er en begravelsesscene, som afbrydes af et terrorangreb planlagt og udført af Gækkeren (også kendt som The Riddler), der i filmen spilles af Paul Dano ("Love & Mercy", "There Will Be Blood").

Men indtil nu har klippet blot været tilgængeligt i dårlig kvalitet – det blev formentlig lækket før tid, men nu er det altså udkommet i knivskarp 4K-kvalitet og kan ses herunder.

Læs også: 176 minutter: "The Batman" er den længste Batman-film til dato

Vi har tidligere set brudstykker fra den begivenhedsrige, uhyggelige sekvens i filmens trailers, men det længere klip giver os et langt bedre indtryk af ikke blot scenen, men også af Gækkerens planer og aggressivitet.

Scenen giver os også et godt indtryk af Robert Pattinsons version af Bruce Wayne, mens også bl.a. Jeffrey Wright og Peter Sarsgaard optræder i klippet som hhv. politiofficeren James Gordon og advokaten Gil Colson.

Den komplette film kan ses i de danske biografer den 3. marts, mens det seneste smugkig på "The Batman" altså kan nydes herunder:

Kommentarer

"The Batman": Gækkeren angriber Bruce Wayne og en begravelse i nyt dramatisk klip

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen