"The Batman"-tv-spin-off mister sin manuskriptforfatter

"The Sopranos"-forfatteren Terence Winter har forladt den kommende superhelteserie på grund af "kreative uenigheder".

Optagelserne til Matt Reeves' længe ventede "The Batman" er stadig i fuld gang i England, og filmens premieredato blev for nylig udskudt til marts 2022. Den actionfyldte trailer til filmen kan ses her.

Samtidig blev det annonceret i juli, at der er en ny tv-serie på vej med arbejdstitlen "Gotham Central", som foregår i samme udgave af Gotham som Reeves' kommende spillefilm.

Ifølge HBO Max vil serien fokusere på den politikorruption, som skildres i "The Batman", og den vil se nærmere på Gothams tiltalende og komplekse karakterer.

Og da serien blev annonceret, blev den Emmy-belønnede og Oscar-nominerede manuskriptforfatter/producer Terence Winter præsenteret som seriens såkaldte showrunner, der skulle supervisere og dirigere seriens manuskriptarbejde.

Se også: Fans genskaber "The Batman"-trailer med LEGO!

Men The Hollywood Reporter rapporterer nu, at Winter har forladt den kommende DC-serie grundet "kreative uenigheder" mellem Winter og seriens andre producere, inklusive Matt Reeves.

HBO Max og Warner Bros. er nu på udkig efter en ny showrunner til serien, men ingen af selskaberne har lyst til at kommentere Winters exit over for pressen.

Det vides endnu ikke, om Jeffrey Wright ("Westworld"), som spiller politikommissær Gordon i Reeves' film, vil gentage rollen i den kommende tv-serie, som ifølge Reeves fungerer som en prequel til "The Batman", og derfor er det ikke usandsynligt, at den udkommer engang næste år.

Kommentarer

"The Batman"-tv-spin-off mister sin manuskriptforfatter

  • ★★0

    Øv, Terrence Winter virkede ellers som et godt valg. 

    Jeg håber dog at Jeffrey Wright også kommer til at spille rollen som Gordon i tv-serien. 

    Essal18-11-20 11:19

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen