"The Batman" udskydes til 2022

Der er anden gang, at superheltefilmen, der oprindeligt skulle have haft premiere i juni 2021, bliver udskudt.

Nyheden om, at premieren på Denis Villeneuves stort anlagte filmatisering af "Dune" er blevet skubbet til 1. oktober 2021, får nu konsekvenser for Matt Reeves' længe ventede "The Batman" med Robert Pattinson i hovedrollen som den kappeklædte korsfarer.

Det var nemlig planen, at "The Batman" skulle åbne i biograferne netop 1. oktober næste år, men distributørerne hos Warner Bros. ønsker af gode grunde ikke, at deres to kæmpemæssige blockbusters får premiere selvsamme dag, hvorfor superheltefilmen må vige pladsen til fordel for "Dune".

Det betyder, at "The Batman" nu er sat til først at udkomme 4. marts 2022.

Se også: Se Robert Pattinson som Gothams beskytter i første teaser til "The Batman"!

Produktionen har i forvejen været sat på pause ad flere omgange på grund af pandemien.

I september kom det frem, at Robert Pattinson var blevet smittet med corona-virussen, hvilket satte produktionen på vågeblus. Skuespilleren er dog sidenhen meldt rask og har genoptaget arbejdet på filmen.

Udover Pattinson i den titulære hovedrolle som nattens ridder optræder Zoë Kravitz som Catwoman, mens Jeffrey Wright, Colin Farrell, Paul Dano og Andy Serkis giver den som hhv. Jim Gordon, The Penguin, The Riddler og Batmans trofaste butler, Alfred.

Kommentarer

"The Batman" udskydes til 2022

 • ★★★★★2

  Venner. 

  Film er aflyst. Læs bøger. 

  Lars! 6-10-20 10:01

 • ★★★★★★1

  Blockbustere er aflyst, film lever i bedste velgående. Så prøv lige at gå i biografen og se film som On the Rocks, Druk osv.

  Zero Cool 6-10-20 10:11

 • ★★★★★2

  Blockbustere er aflyst, film lever i bedste velgående. Så prøv lige at gå i biografen og se film som On the Rocks, Druk osv.

  Selvfølgelig. Og bøger. :) 

  Lars! 6-10-20 10:17

 • ★★★★★★1

  Selvfølgelig. Og bøger. :) 

  Bøger holder ikke liv i ens favoritbiograf dog.

  Zero Cool 6-10-20 10:24

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen