"The Birth of a Nation"-instruktør vender tilbage med filmen "Black & Blue"

Det er længe siden, man har hørt fra skuespiller, manusforfatter og instruktør Nate Parker.

Nate Parker brød igennem på Sundance-filmfestivalen med sin film "The Birth of a Nation", og filmen samt ham selv blev spået store chancer i Oscar-ræset, men chancerne udeblev. Han blev derimod persona non grata på grund af alvorlige anklager om voldtægt. Nu ser det dog ud til, at han er tilbage med et nyt projekt.

Nate Parker skal skrive og instruere filmen "Black & Blue", som omhandler den virkelige historie om LAPD-betjenten Ralph Waddy. Han var betjent i løbet af nogle af de mest racediskriminerende år i Los Angeles' historie. Han var involveret i oprøret i den sorte ghetto Watts, Robert Kennedys mord og Charles Manson-mordene. 

Filmen vil dog ikke fokusere på disse forbrydelser, men fokusere på Waddys forhold til sin far og identitetskampen med at være afro-amerikansk og politibetjent – deraf titlen "Black & Blue". Der er ingen udgivelsesdato for filmen, men produktionen er planlagt til at begynde til sommer.

Kommentarer

"The Birth of a Nation"-instruktør vender tilbage med filmen "Black & Blue"

  • ★★★★★0

    Nate Parkers "The Birth of a Nation" fik en noget hurtigere "død" rent hypemæssigt end den ellers ville have gjort på grund af skandalen om ham som person, men som med så mange andre Sundance-gennembrud, så ville hypen være ebbet ud inden vi nåede til prisuddelingssæsonen. Det er en rimelig middelmådig film, der lever af at have en interessant historie og vinkel, som man ikke har set ret meget af før. Så jeg har ikke de store forventinger til Nate Parker fremover, men denne kommende film kunne da godt lyde som noget interessant.

    Kruse26-03-18 14:23

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen