"The Conjuring 3"-manuskriptforfatter: 3´eren er helt anderledes end de første to

Horror-trilogiens tredje kapitel kommer ikke til at foregå i endnu et besat hjem.

De to første "Conjuring"-film blev kæmpe kassesucceser og har affødt en lang række succesfulde spin-offs – deriblandt "Annabelle Comes Home", "The Nun" og "The Curse of La Llorona".

Og medmindre den pludselig bliver udskudt, så udkommer den tredje "The Conjuring"-film, "The Conjuring: The Devil Made Me Do It", i biograferne til september. Men hvor filmenes helte, ægteparret Ed og Lorraine Warren, bekæmpede onde ånder i store, hjemsøgte huse i de to foregående film, så bliver 3'eren åbenbart anderledes.

Se også: Moovy TV til dæmonisk gallapremiere!

Det fastslog filmens manuskriptforfatter, David Leslie Johnson-McGoldrick ("Aquaman", "The Conjuring 2") forleden i en online-Q&A på Twitter:

"C3 er helt anderledes end de to første film. Franchisen bevæger sig væk fra 'det hjemsøgte hjem'-formularen."

I modsætning til trilogiens første to kapitler bliver "The Conjuring: The Devil Made Me Do It" ikke instrueret af James Wan, som har travlt med at lave gyseren "Malignant" og forberedelserne til "Aquaman 2".

I instruktørstolen finder man i stedet Michael Chaves, som lavede franchisens seneste spin-off: "The Curse of La Llorona".

Wan har dog været med til at arbejde på manuskriptet, som tager afsæt i den første mordsag i USA's historie, hvor morderen hævdede, at han var blevet besat af en dæmon.

Kommentarer

"The Conjuring 3"-manuskriptforfatter: 3´eren er helt anderledes end de første to

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen