"The Crow"-reboot starter produktion i 2017 med Jason Momoa

Vi har tidligere her på siden bragt nyheden om, at Jason Momoa ("Game of Thrones") var i forhandlinger om at medvirke i rebootet af "The Crow", som Corin Hardy ("The Hollow") skal instruere.

Efter alle de problemer, filmen har været igennem i løbet af sin lange udvikling, har der været alvorlig tvivl, om den nogensinde ville se dagens lys, men filmselskabet Relativity vil efter sigende nu starte produktionen på "The Crow" i januar 2017.

Jason Momoa skal spille hovedrollen som Eric Draven – et mordoffer, der vender tilbage fra de døde for at søge hævn over dem, der myrdede ham og hans kone. Til dette får han hjælp fra en mystisk fugl. Skuespilleren vil træde ind i rollen, efter han er færdig med produktionen på superheltefilmen "Justice League", hvor han spiller Aquaman.

I modsætning til Alex Proyas' 1994-filmatisering af tegneserien vil den nye film være mere tro mod forlægget. Oven i det vil "The Crow"-skaberen James O'Barr i høj grad være involveret i udviklingen af den nye film. 

Relativity er på vej tilbage fra en konkurs, og "The Crow" er et vigtigt projekt for studiet, da de ønsker at genopbygge deres ry i Hollywood.

Kommentarer

"The Crow"-reboot starter produktion i 2017 med Jason Momoa

 • 0

  ..nåh hva' den kan vel kun blive bedre end alle efterfølgerne..;-/ 

  Gasivodo 8-09-16 01:17

 • 0

  Jeg vil hellere have en director's cut af City of Angels :(

  Egentlig også komplet IDIOTISK, at filmselskabet igen blander sig, efter det gik så galt med førnævnte. Lad nu instruktøren lave den film han ønsker, for dælen da!

  Nagash 8-09-16 11:45

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen