"The Dark Tower" tv-serie bliver en prequel

Vi ved allerede, at Nikolaj Arcels filmatisering af Stephen Kings massive bogserie "The Dark Tower" udkommer til februar næste år med Idris Elba, Matthew McConaughey og Tom Taylor i hovedrollerne, og nu har vi en bekræftelse på, hvordan filmen vil binde sammen med den planlagte tv-serie. 

Arcels "The Dark Tower" får altså et tv-serie spin-off, og denne vil blive baseret på "Troldmanden og glaskuglen" – Kings fjerde roman i serien, der fungerer som en prequel-historie. Historien i romanen er fortalt af Roland (Elba) til den unge Jake (Taylor), og disse aktører forventes at gentage deres roller som en del af seriens rammefortælling. McConaughey er ikke fastsat til at dukke op i serien, men da hans karakter har en tendens til at blive vist med forskellige ansigter og forklædninger, vil han muligvis spille en rolle.

Filmversionens instruktør Nikolaj Arcel og manuskriptforfatter Anders Thomas Jensen skal også skrive manuskriptet til tv-serien, men en anden showrunner kommer til at have hovedansvaret for serien. Serien forventes at fortælle hele historien fra "Troldmanden og glaskuglen", hvilket betyder, at en sæson 2 er en mulighed.

"The Dark Tower"-serien vil begynde optagelserne i 2017 med planer om udgivelse i 2018 – ideelt omkring det tidspunkt, filmen bliver tilgængelig på diverse streaming-tjenester.  

Kommentarer

"The Dark Tower" tv-serie bliver en prequel

 • ★★★0

  Jeg er hermed forvirret?  

  Gasivodo22-09-16 21:04

 • ★★★★0

  Det er så vildt at disse danske drenge får denne chance. Håber virkelig på det bedste. 

  Lars!22-09-16 21:33

 • ★★0

  Jeg er også lidt forvirret, men jeg glæder mig.

  Ved vi noget om hvilket budget, de får lov at arbejde med til filmen?

  MadMartigan22-09-16 21:35

 • 0

  Jeg er også lidt forvirret, men jeg glæder mig.

  Ved vi noget om hvilket budget, de får lov at arbejde med til filmen?

  Ifølge wiki ligger budgettet på omkring 60 mio $, men ved ikke om det er en pålidelig kilde. Hvis man er lidt forvirret er ew-artiklen ganske lang og udførlig. 

  Men Elbas og Taylors karaktere fra filmen skal fungere som rammen for tv-seriens centrale historie, som finder sted mange år før begivenhederne der bliver skildret i filmen. Serien vil fungere som Rolands (Elba) oprindelses historie, så muligvis vil en yngre skuespiller blive hyret til at spille Elbas gunslinger som ung.

  Razymandias22-09-16 23:04

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen