"The Expendables 4" får premieredato - og bliver mere voldelig end 3'eren

Otte år efter 3'eren er Stallone og de andre machoer på vej tilbage på det store lærred.

De aldrende muskelbundter vender atter tilbage til "The Expendables"-franchisen, og Warner Bros. har nu offentliggjort, hvornår det fjerde kapitel lander i biograferne: 22 september 2023.

Filmen blev første gang annonceret helt tilbage i 2015, hvor det forlød, at den ville få premiere i 2017, men det er altså først nu, at projektet er ved at være i mål.

I "The Expendables 4" vender Sylvester Stallone tilbage, og han får selskab af bl.a. 50 Cent, Megan Fox, Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture og Andy Garcia.

Se også: Sylvester Stallone ærgrer sig over "Cobra"

"The Expendables 3" klarede sig skuffende i biograferne i USA, men var et hit i Kina. Stallone har tidligere udtalt, at en af grundene til, at den floppede, var, at den havde den mildere PG-13-rating. Den var altså mindre voldelig en de to første film, der begge havde en R-rating, hvilket betyder, at amerikanske biografgæster under 17 år skal være ledsaget af en voksen.

Ifølge Stallone var det en forfærdelig fejltagelse at forsøge at nå ud til et bredere publikum og skære ned på den vold, som publikum forventer i filmene. Stallone slog i den forbindelse fast, at det var en fejltagelse, der ikke ville gentage sig, og 4. film er da også R-rated.

Kommentarer

"The Expendables 4" får premieredato - og bliver mere voldelig end 3'eren

  • 0

    Det er vel nærmest ikke muligt at være mindre voldelig end 3'eren. Det eneste mindeværdige i den film var Mel Gibson. Og så var der vist også nogle ukendte uinteressante unge skuespillere med.

    Jeg håber The Rock slutter sig til The Expendables på et tidspunkt, men hans prisskilt er nok for højt.

    Johnny4212-10-22 18:49

  • ★★★★0

    Der findes mig bekendt en uncut udgave af 3’eren, som skulle være yderst R-rated. Men om denne version er at finde på streaming ved jeg ikke…?

    S. Rico12-10-22 20:08

  • 0

    Bare Dolph er med, så er jeg glad!

    Goodspeed12-10-22 23:18

  • ★★0

    Der findes mig bekendt en uncut udgave af 3’eren, som skulle være yderst R-rated. Men om denne version er at finde på streaming ved jeg ikke…?

    Den jeg har er en Extended Cut, er det den samme udgave som extreme edition?

    Ryder66612-10-22 23:27

  • 0

    Bare Dolph er med, så er jeg glad!

    Det håber jeg også. Så kan vi få noget "død ved kølle".. ;-)

    TheRealLukeSkywalker13-10-22 08:56

  • ★★★★★0

    Glæder mig til at se den sidste film i rækken med Barney Ross og Co. Det eneste der ægrer mig er, at hverken Antonio Banderas eller Ronda Rousey vender tilbage. De var begge - på hver deres måde - med til at gøre 3'eren til en herlig og medrivende omgang tjubang. 

    NightHawk19-10-22 16:30

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen