"The Farewell"-instruktøren Lulu Wang skal genindspille film af japansk mester

Lulu Wang er snart aktuel med "The Farewell" i de danske biografer, men nu er den kinesisk fødte amerikaner klar til at gå i en japansk mesters fodspor.

I næste uge kan Lulu Wangs stærkt imødesete "The Farewell", som var en af sidste års helt store kritikerhits, endelig ses i de danske biografer. Men den kinesisk fødte amerikaner er allerede i fuld gang med at forberede sine kommende projekter, hvor et remake af Hirokazu Kore-edas "Min søns familie" fra 2013 nu er i støbeskeen.

Ligesom "The Farewell" handler "Min søns familie" - med den engelske titel "Like Father, Like Son" - også om familie og sammenhold. Her opdager et forældrepar, at deres søn ikke er deres biologiske afkom, men at barnet derimod er blevet forbyttet med en anden families dreng efter fødslen. De to vidt forskellige forældrepar skal nu blive enige om, om de vil beholde deres børn eller bytte tilbage.

Hirokazu Kore-eda er en af Japans helt store moderne mestre, som senest var aktuel med Guldpalme-vinderen "Shoftlifters" og til efteråret kan opleves i de danske biografer med sin første engelsksprogede film: "Sandheden".

Før Lulu Wang kan kaste sig over sit kommende remake, skal hun dog først lave Amazon-serien "The Expatriates" sammen med Nicole Kidman, mens instruktøren også arbejder på en filmatisering af bogen "Children of the New World".

Kommentarer

"The Farewell"-instruktøren Lulu Wang skal genindspille film af japansk mester

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen