"The Flash"-skuespiller fyret pga. racistiske tweets

Hartley Sawyer vender ikke tilbage i syvende sæson af superhelteserien.

Nettet husker alt. Det måtte James Gunn sande, da "Guardians of the Galaxy Vol 2."-instruktøren for to år siden blev fyret for produktionen af Vol. 3 af den populære Marvel-superhelte-franchise. Det skete, efter ældre, tilpas grove tweets blev gravet frem fra Twitters afkroge.

Om det er en tendens eller ej, så er endnu én fra superhelteverdenen nu ramt af præcis samme type levn fra fortiden. Der er tale om Hartley Sawyer, der spillede Ralph Dibny/Elongated Man i "The Flash".

I en tid med #MeToo og Black Lives Matter påskyndes især kvindefjendske og racistiske kommentarer ikke af Hollywood:

"Hartley Sawyer vil ikke vende tilbage i syvende sæson af 'The Flash'. Med hensyn til hr. Sawyers opslag på sociale medier tolererer vi ikke nedsættende bemærkninger rettet race, etnicitet, køn og seksuel orientering," meddeler Eric Wallace fra Warner Bros. TV, der står bag "The Flash".

Kommentarer som "Enjoyed a secret boob viewing at an audition today" blev for meget af det gode. Hovedpersonen selv har undskyldt og slettet sine opslag, der blev udsendt helt tilbage i 2009. Grunden til, at der nu er blevet en sag ud af det, er, at Sawyer blev anklaget for hykleri i forbindelse med sympati-opslag efter George Floyds død, hvor screenshots af de gamle tweets med racistiske "undertoner" så dukkede op på ex-superheltens konti.

Kommentarer

"The Flash"-skuespiller fyret pga. racistiske tweets

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen