"The Green Hornet" får beskidt reboot af "The Accountant"-instruktør

At superheltefilm for tiden har et godt tag i publikum, kan ses i deres evne til at få folk til at glemme mindre heldige udgaver af bestemte karakterer såsom Daredevil og Spiderman ved hjælp af et reboot. Turen er nu kommet til "The Green Hornet".

Paramount har sikret sig rettighederne til tegneserieforlægget, som de har sat Gavin O'Connor ("The Accountant") til at instruere efter manuskript af Sean O'Keefe.

Gavin O'Conner, der er mangeårig fan af forlægget, har allerede udtalt, at han vil rykke karakteren ind i det 21. århundrede, fjerne det kitschede præg og vise en mere desillusioneret hovedperson. Ifølge O'Connor bliver Green Hornet som "den omvendte Batman-historie møder Bournes indre oplevet gennem Chris Kyle fra 'American Sniper'. Han er en anti-Bruce Wayne. Hans problemstilling: er han frelser eller ødelægger?"

Michel Gondrys "The Green Hornet" flopper

En af grundene til den mere alvorlige tilgang til karakteren skal muligvis ses i lyset af Michel Gondrys "The Green Hornet" fra 2011. Da den skæve instruktør af "Evigt solskin i et pletfrit sind" tog kultfiguren op i Seth Rogens skikkelse, var mange spændte, men filmen blev en forglemmelig affære, som aldrig ramte rent på nogen niveauer, og som med et budget på 120 mio. dollars end ikke omsatte for de hundrede.

Historien om den stenrige Britt Reid, der begynder at nedkæmpe kriminalitet og maskere sig sammen med sin asiatiske assistent Kato, har ellers altid haft noget bevidst camp og fjollethed over sig. "The Green Hornet" blev skabt som et radiospil i 1930'erne, viderefortalt som tegneserie og opnåede senere kultstatus i 60'erne som tv-serie med Bruce Lee som Kato. I 2010'erne udkom "The Green Hornet" atter som tegneserie, denne gang forfattet af filmskaberen Kevin Smith ("Clerks") og med en kvindelig Kato.

I 90'erne var det meningen, at George Clooney skulle have spillet Green Hornet, men han valgte i stedet Joel Schumachers "Batman & Robin". Dén films kulørte tone påvirkede Christopher Nolans mere dystre og seriøse retning i "Batman Begins", og mon ikke det er samme effekt, Gavin O'Connor håber at opnå med sin opdatering af "The Green Hornet"?

 

Kommentarer

"The Green Hornet" får beskidt reboot af "The Accountant"-instruktør

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen