"The Last Jedi"-instruktør afviser umiddelbart at skulle lave "Star Wars IX"

Rian Johnson, som af kilder tæt på Lucasfilm var udset som favorit til at overtage instruktørstolen på "Star Wars: Episode IX" efter den fyrede Colin Trevorrow, synes nu ikke længere helt så oplagt efter en udtalelse fra Johnson selv:

"Det var aldrig planen for mig at instruere 'Episode IX', så jeg ved ikke, hvad der sker med den. Personligt var jeg dybt fokuseret på 'Episode VIII' og at få den oplevelse, og nu tænker jeg bare på at få filmen ud for at se, hvordan publikum modtager den. Så nej, jeg tænker ikke rigtig på det nu. Hvem end der laver den, så er jeg bare virkelig spændt på igen at være tilskuer. At sidde ned og se, hvad den næste filmmager har at vise os, og hvor historien ender med at føre hen," siger instruktøren på den kommende "Star Wars: The Last Jedi".

Rian Johnsons udtalelser skal formentlig tages med et gran salt, men spekulationerne om, hvem der i så fald skal få Star Wars-sagaen i mål, kan nu begynde. Af andre mulige kandidater har instruktøren af "Star Wars: The Force Awakens", J. J. Abrams, været nævnt sammen med Joe Johnston ("Captain America: The First Avenger") og Lawrence Kasdan, der skrev "The Force Awakens". 

Det er stadig planen, at "Star Wars: Episode IX" skal have premiere i maj 2019, hvorfor det haster med at finde en ny instruktør.

 "Star Wars: The Last Jedi" får premiere til december. 

Kommentarer

"The Last Jedi"-instruktør afviser umiddelbart at skulle lave "Star Wars IX"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen