"The Matrix"-reboot på vej fra Warner Bros.

Der er ikke engang gået 20 år, men "The Matrix"-filmene, som dominerede populærkulturen i starten af dette årtusinde, har åbenbart allerede udspillet deres evne til at engagere yngre generationer. Det mener Warner Bros. tilsyneladende.

Ifølge The Hollywood Reporter er studiet således i fuld gang med at sammensætte et hold til at genskabe Wachowski-søstrenes franchise.

Manuskriptforfatter Zak Pen ("The Avengers") bliver en central del af dette hold. Rygter går allerede på, at man vil have kometen Michael B. Jordan ("Creed") i hovedrollen.

Indtil videre er hverken Lana eller Lily Wachowsky inde over projektet, og det samme gælder for produceren bag den originale trilogi, Joel Silver.

Muligheden foreligger også, at det nye "The Matrix" får et andet perspektiv. Der går nemlig ligeledes rygter om, at studiet har kigget mod Disneys succes med "Rogue One: A Stars Wars Story" og øjnet mulighederne, der ligger i at fortælle et hav af historier inden for universet i "The Matrix" – et sted, hvor netop kun fantasien og forestillingsevnen sætter grænser.

Kommentarer

"The Matrix"-reboot på vej fra Warner Bros.

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen