"The New Mutants"-instruktør håner "X-Men: Dark Phoenix"

Instruktøren Josh Boone har ikke ligefrem noget pænt at sige om den allersidste X-Men-film.

Boone har i årevis arbejdet på mutantfilmen "The New Mutants", som er blevet udskudt adskillige gange – bl.a. på grund af dårlige testvisninger, Disneys opkøb af 20th Century Fox og senest coronavirussens udbrud.

"The New Mutants" bliver angiveligt den sidste film, der foregår i det gamle, etablerede X-Men-filmunivers, om end "X-Men: Dark Phoenix" i realiteten var den allersidste "traditionelle" X-Men-film om de kendte supermutanter, såsom Wolverine, Jean Grey og Professor X. Det forventes, at mutanterne snart vil dukke op i Marvels filmunivers, MCU, i nye udgaver og med nye skuespillere i rollerne.

Se også: "X-MEN"-SPIN-OFF GÅR GYSERVEJEN I NYESTE TRAILER TIL "THE NEW MUTANTS"

Men inden da lander "The New Mutants" formentlig i biograferne, og Boone er meget åben omkring, at han ikke føler noget stort pres på sine skuldre, fordi "X-Men: Dark Phoenix" i hans optik ikke var særlig god:

"Hør, det kan kun gå op ad bakke efter 'Dark Phoenix'. Jeg vil ikke sige noget dårligt om de folk, der lavede den, men den var, hvad den var... Jeg føler ærlig talt, at presset på mine skuldre er blevet mindre."

Det siger instruktøren i det nyeste nummer af Empire Magazine, som CBR har fået fingre i. 

"X-Men: Dark Phoenix" blev da også slagtet af de fleste kritikere, om end vi her på Moovy var lidt mere positive end flertallet og belønnede filmen med 4 stjerner. Filmen genererede dog et underskud på over 150 mio. dollars ved verdens billetluger.

Det vides ikke, hvornår "The New Mutants" endelig får lov til at se dagens lys, men herunder kan du se eller gense vores eksklusive interviews med holdet bag netop "X-Men: Dark Phoenix":

Kommentarer

"The New Mutants"-instruktør håner "X-Men: Dark Phoenix"

 • ★★★★★★0

  Helt berettiget, Dark Phoenix er klart de ringeste i serien.

  Wayne20-03-20 15:31

 • 0

  Jeg forstår stadig ikke, hvad der skete - jeg havde hele tiden tænkt: "I det mindste kan den kun blive en bedre Dark Phoenix-filmatisering end The Last Stand".

  Jeg tog fejl.

  Slayer20-03-20 16:23

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen