"The New Mutants" lander i biograferne til august

De unge mutanter har haft en vanskelig vej mod det store lærred, men nu er der muligvis lys for enden af tunnelen.

Via filmens officielle Twitter-profil er det nu blevet afsløret, at "X-Men"-gyseren "The New Mutants" har fået tildelt en ny premieredato.

Senest stod filmen til at udkomme i april i år, men da coronapandemien ramte, blev projektet som så mange andre taget af plakaten. Nu sigtes der dog mod sensommeren, og filmen er sat til at ramme det store lærred 28. august.

I "The New Mutants" følges fem unge på en hemmelig anstalt. Mens de forsøger at lære deres mutant-evner at kende, finder de dog ud af, at der foregår noget yderst hemmeligt bag de lukkede døre.

Udskudt igen og igen

"The New Mutants", som har "En flænge i himlen"-instruktøren Josh Boone bag kameraet, havde allerede inden coronakrisen haft en besværlig vej mod biograferne. Tilbage i 2017 landede det første kig på filmen online, men foråret efter blev den udskudt, og internetrygter har desuden haft sendt filmen direkte til streaming.

Nu ser det dog ud til, at tegneseriefilmatiseringen – som efter Disneys opkøb bliver den sidste "X-Men"-film, 20th Century Fox står bag – alligevel lander i biffen.

Herunder kan du se den seneste plakat til filmen:

Kommentarer

"The New Mutants" lander i biograferne til august

  • 0

    Burde den ikke hedde "Mutants: Det nye kuld"?  :)

    Ronni Pedersen14-05-20 23:48

  • 0

    De finder nok en grund til at udsætte den igen.

    Slayer15-05-20 01:29

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen