"The Nightmare Before Christmas" får en fortsættelse

En ny bog fortæller, hvad der skete efter Sally og Jacks berømte kys på Spiral Hill.

Hvis du hører til dem, der har spekuleret på, hvad der mon skete efter rulleteksterne i Henry Selick og Tim Burtons stop-motion-klassiker "The Nightmare Before Christmas", er der nu godt nyt.

En fortsættelse i bogform er nemlig på vej, hvor begivenhederne ses fra kludedukken Sallys synspunkt.

Hun og husbonden Jack Skellington lever nu lykkeligt som græskarmonarker i Halloween Town, men idyllen brydes, da Sally ved et uheld slipper en mystisk fjende løs, hvilket sender vores heltinde på et helt nyt og spændende eventyr.

Læs også: "The Nightmare Before Christmas" får en fortsættelse 25 år efter – i tegneserieform

For at løse mysteriet og komme fjenden til livs må Sally nemlig drage til de øvrige højtidsverdener – heriblandt en helt ny, der endnu ikke er blevet udforsket i den originale film.

På rejsen opdager Sally nye hemmeligheder om sin fortid, alt imens hun kæmper for at redde sin verden og sit folk fra den skræmmende trussel.

Bogen er skrevet af Shea Ernshaw ("The Wicked Deep"), og den endnu unavngivne bog-fortsættelse er sat til at udkomme i juli 2022.

Kommentarer

"The Nightmare Before Christmas" får en fortsættelse

  • ★★★★0

    Det lyder faktisk som en film, jeg rigtig gerne vil se, så man kan jo håbe på, at bogen bliver en succes og at Henry Selick og Tim Burton efterfølgende har lyst til at filmatisere den. :) 

    NightHawk 1-03-21 18:07

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen