"The Predator"-instruktørs "Cold Warrior" lander efter et årti på Netflix

Netflix redder endnu et filmprojekt ud af et "udviklingshelvede" og giver instruktøren frie tøjler.

Instruktør Shane Black har forsøgt at lave en film kaldet "Cold Warrior" hos Universal Pictures i løbet af de sidste 10 år, men nu er hans koldkrigsfilmprojekt landet hos streamingtjenesten Netflix. Netflix købte rettighederne sidste år, men har først nu offentliggjort projektet.

Filmens oprindelige manuskript er skrevet af Chuck Mondry, som har skrevet manuskriptet til "Doc Savage", der er et andet Shane Black-projekt, som endnu ikke har set dagens lys.

Se også: Moovy TV - Predator vs. Beverly Hills 90210 - se "The Predator"-instruktørens reaktion på vores video!

"Cold Warrior" lyder som en klassisk spionthriller, og omdrejningspunktet er en tidligere spion under den kolde krig, som må gå sammen med en yngre spion for at jagte en terrorist.

Der ingen detaljer vedrørende, hvor langt filmen er i processen, men mon ikke filmen bliver givet et skud af Blacks blanding mellem kæk humor og effektiv action. Så man bør højst sandsynligt forvente en film lige så ironisk, friskfyragtig og fandenivoldsk som Blacks tidligere bedrifter som "Kiss Kiss Bang Bang" og "The Nice Guys".

Det er uvist, hvornår Shane Black vil påbegynde filmen, men chancen er der for, at han kan begynde efter pressetouren på hans seneste film "The Predator", der får dansk premiere nu på torsdag 13. september. I den forbindelse har Moovy talt med instruktøren, og du kan se det fulde interview senere på ugen.

Kommentarer

"The Predator"-instruktørs "Cold Warrior" lander efter et årti på Netflix

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen