"The Raid"-instruktør på tale til DC's "Deathstroke"

Joe Manganiello har hovedrollen som skurken/antihelten.

Sidste år skrev skuespilleren Joe Manganiello ("Magic Mike") under på at spille den skurkagtige lejemorder Deathstroke, men meget har ændret sig siden dengang. Zack Snyder blev udskiftet med Joss Whedon på "Justice League", hvor karakteren muligvis skulle introduceres. Ligeledes erstattede Matt Reeves Ben Affleck som instruktør på en solo Batman-film, hvor Deathstroke skulle være hovedskurken.

Men nu ser det ud til, at karakterens held er ved at vende. Warner Bros. og DC vil nu give skurken sin helt egen film og er i samtaler med "The Raid"-instruktøren Gareth Evans om at instruere projektet. "The Raid"-filmene er nogle af de mest veludførte og actionfyldte kampsportsfilm længe set, så man kan uden tvivl forvente action-valuta for pengene, hvis Evans ender med at sætte sig i instruktørstolen.

Deathstroke blev skabt af Marv Wolfman og George Perez, og han er en lejesoldat/snigmorder, der er blevet genetisk manipuleret til at overgå menneskets fysiske grænser. Hans rigtige navn er Slade Wilson og er altså en af de mest frygtede snigmordere i DC-universet. Han fik sin tegneseriedebut tilbage i 1980. Karakteren ses ofte i forbindelse med Batman-universet, men er især kendt som en af skurkene i tv-serien "Arrow", hvor han spilles af "Spartacus"-stjernen Manu Bennett.

Det ser endelig ud til, at Gareth Evans går ind på blockbuster-territoriet, efter at have haft et hav af tilbud på hånden, efter "The Raid" har fået bred anerkendelse og været en stor succes. Hans næste film "Apostle" med Dan Stevens ("Skønheden og Udyret") i hovedrollen får premiere på Netflix næste år.    

Kommentarer

"The Raid"-instruktør på tale til DC's "Deathstroke"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen