"The Rise of Skywalker" er den dårligst anmeldte Star Wars-film nogensinde!

Fansene er dog noget mere begejstrede i deres bedømmelse af sidste kapitel i Skywalker-sagaen.

"Star Wars: The Rise of Skywalker" er nu den Star Wars-film med den laveste vurdering på sitet Rotten Tomatoes, der opsamler kritikernes bedømmelser af nye film. Anmelderne synes mildt sagt ikke, at Kraften er med J.J. Abrams' afsluttende kapitel i Skywalker-sagaen.

I skrivende stund ligger filmens rating nemlig på blot 52 %, hvilket er ringere end den udskældte "Episode I: Den usynlige fjende", der ligger på 53 %. Dermed har begge film fået betegnelsen "rådden" ifølge Rotten Tomatoes.

Til gengæld er fansene anderledes imponerede over de nyeste rum-eskapader i den fjerne galakse. Således scorer "The Rise of Skywalker" en rating på 86 % blandt publikum, og dermed er rollerne byttet om i forhold til Rian Johnsons "Star Wars: The Last Jedi", hvor anmelderne var glade, mens en stor mængde fans udviste enorm vrede og skuffelse over sagaens ottende episode.

Anmelder-darlingen blandt de 11 Star Wars-film er "Episode V: Imperiet slår igen", der med en rating på 94 % snupper førstepladsen over bedst bedømte Star Wars-film foran "Episode IV: Et nyt håb" og "Star Wars: The Force Awakens", som begge er landet på 93 %.

Kommentarer

"The Rise of Skywalker" er den dårligst anmeldte Star Wars-film nogensinde!

  • ★★★★0

    Lidt af en bedrift, at The Last Jedi kom over 10%.

    Bruce21-01-20 14:47

  • ★★★★0

    Jeg synes, det er rimelig svært at holde styr på hvilke SW-film folk, fans og anmeldere kan lide og ikke kan lide. Men jeg glæder mig nu til at gå ind og se kapitel 9 i morgen (langt om længe). 

    Riqon21-01-20 15:00

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen