"The Simpsons" tager tykt pis på Donald Trump

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at der snart skal være præsidentvalg i USA, og at kampen står mellem Donald Trump og Hillary Clinton. I en en ny video fra FOX er præsidentvalget rykket helt ind i soveværelset i Springfield, hvor Homer må tage sine politiske holdninger op til revision, hvis han atter skal gøre sig forhåbninger om at komme i kanen  med Marge – der ikke overraskende er pro-Hillary.

Videoen, der tager udgangspunkt i de kendte amerikanske infomercials om, hvilken præsident man helst vil have skal besvare et nødopkald kl. tre om natten, kan ses herunder.

Kommentarer

"The Simpsons" tager tykt pis på Donald Trump

 • ★★★★1

  Meh....Jeg er godt nok lidt skuffet over hvor lidt humor The Simpsons får ud af en person som Trump her. Jeg synes ikke at det var ret sjovt. Måske er det fordi at jeg har set så mange andre talkshows/satire-programmer lave så godt indhold ud af Trump, at The Simpsons forsøg virker en anelse uinspirerende og tamt.

  Kruse 3-08-16 09:55

 • 0

  De er vel bange for at han boycutter dem eller jorder dem på live tv igen :-)

  Claus 3-08-16 16:06

 • ★★0

  Fuldstændig umorsom. Selv den lille smule af videoen, der KUNNE have været sjov, er det ikke som følge af en tam levering.

  BN 3-08-16 19:02

 • ★★★★0

  Ret ufarlig satire.. Det mest "kantede" ved den er måske bogen ved siden af ham. 

  Lars! 3-08-16 20:03

 • ★★★0

  Meh! Tilbage til trompeten..

  trumpdonald.org/

  Gasivodo 4-08-16 02:53

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen