"The Square"-instruktør har færdigindspillet sin næste film: "Triangle of Sadness"

Svenske Ruben Östlund er på vej hjem fra optagelserne i Grækenland, hvor han samarbejdede med bl.a. Woody Harrelson og Zlatko Buric.

Ruben Östlund har for længst etableret sig som en af Nordens største filmmagere i nyere tid – særligt takket være kritikerroste perler som "Play", "Force majeure" og senest Cannes-vinderen "The Square".

For nylig rapporterede vi her på Moovy, at Östlund var i fuld gang med optagelserne til sin næste film, "Triangle of Sadness", der bl.a. har Oscar-nominerede Woody Harrelson ("Midway") på rollelisten. Og i en ny pressemeddelelse annoncerer filmens nordiske distributør, SF Studios, at Östlund og Co. nu har fået alle filmens scener i kassen.

Optagelserne startede den 19. februar i Trollhättan, men måtte holde tre måneders COVID-19-pause. Den 19. september tog filmholdet hul på de sidste ni ugers optagelser i Grækenland. Filmen betegnes som en "episk satire", som går tæt på både modeverdenen og de superrige.

Se også: Moovy TV til "The Square"-galla med Cannes-vindere!

I filmen bliver modellerne Carl og Yaya samt nogen milliardærer på en luksus-yacht ramt af en storm. Båden synker, og de strander alle på en øde ø. I kampen om overlevelse bliver hierarkiet vendt rundt, og pludselig står alle i en nærmest postapokalyptisk situation, hvor al civilisation er væk.

Ruben Östlund siger: "Jeg havde aldrig turdet håbe på at arbejde på en produktion, der har fungeret så fantastisk som denne. Vi har været stillet over for ekstreme omstændigheder under optagelserne med en svært omskiftelig verden.

"Når jeg tænker på, hvad der kunne være sket, er jeg lykkelig for, at alt er gået så godt. Det var en kæmpe lettelse som det sidste at sprænge Onassis Yacht i luften – sikke en finale! Det føltes på alle måder som en værdig afslutning på filmen. Ikke kun i betragtning af filmens tema – men også som en hyldest til hele holdet, der har arbejdet så hårdt! Vi gik ud med et brag!"

Rollelisten prydes også af navne som Harris Dickinson ("The King's Man"), Charlbi Dean ("Spud"), Vicki Berlin ("Live fra Bremen"), Zlatko Buric ("Pusher") og Oliver Ford Davies ("Star Wars: Episode I - Den usynlige fjende").

"Triangle of Sadness" udkommer engang i 2021.

Kommentarer

"The Square"-instruktør har færdigindspillet sin næste film: "Triangle of Sadness"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen