Theo James udset til rollen som George Michael i biopic

Den 38-årige, engelske "The White Lotus"-stjerne skal højst sandsynligt spille sin legendariske landsmand.

George Michael var en af de mange musikikoner, som døde i alt for ung en alder tilbage i 2016 – blot 53 år gammel få dage før nytårsaftensdag.

Som en af musikhistoriens bedst sælgende kunstnere (over 120 mio. solgte albums i skrivende stund) herskede der aldrig nogen tvivl om, at Hollywood en skønne dag ville producere en film om Michaels begivenhedsrige liv.

Og nu har filmholdet angiveligt fundet skuespilleren, der tør at give sig i kast med rollen og alt det pres og al den mediebevågenhed, som følger med: Theo James. Det skriver britiske Daily Mail.

Læs også: Første kig på Marisa Abela som Amy Winehouse i kommende biopic

Ifølge tabloidavisen får George Michael-filmen et budget på hele 85 mio. dollars – et relativt højt budget for en biografifilm. Til sammenligning kostede Queen-filmen "Bohemian Rhapsody" cirka 55 mio. dollars at producere.

Filmen bliver efter sigende et brutalt ærligt portræt af George Michaels liv og karriere med alle dertilhørende op- og nedture – inklusive diverse skandaler og et mangeårigt stofmisbrug. Michaels bo bakker op om filmen, som både vil skildre Michaels tid i bandet "Wham!" og hans efterfølgende, succesfulde solokarriere.

Ligesom Michael har Theo James græske rødder. James brillerede senest i 2. sæson af den prisbelønnede tv-serie "The White Lotus", hvori han spillede den promiskuøse investeringschef Cameron Sullivan. Han har også medvirket i "Divergent"-franchisen og Per Flys politiske thriller, "Dobbeltspil".

Herunder kan du se Moovy TV's interviews med netop Fly og James om "Dobbeltspil":

OPDATERING, 18. JANUAR 16.20: I en officiel udtalelse på George Michaels hjemmeside fastslår den afdøde sangers bo, at hans familie ikke bakker op om den kommende biopic, selvom Daily Mail altså hævdede, at boet støttede filmen. Udtalelsen kan læses her.

Kommentarer

Theo James udset til rollen som George Michael i biopic

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen