"Thor: Ragnarok"-makkerpar er de nye "Men in Black"

Chris Hemsworth og Tessa Thompson genforenes på nyt sci-fi-projekt om mændene i sort.

En ny fortælling er på vej i det kulørte "Men in Black"-univers, og nu er det blevet offentliggjort, hvem der påtager sig de to centrale agent-roller i den kommende film.

Det bliver ingen anden end tordenguden Thor selv, Chris Hemsworth, som sammen med "Thor: Ragnarok"-medstjernen Tessa Thompson kommer til at give den som slagkraftige agenter i sort. Det forlyder dog, at filmen vil byde på et større cast end de tidligere "Men in Black"-historier – der for det meste fokuserede på de to agenter K og J – så selvom de to stjerner har hapset de mest fremtrædende roller, kan man godt forvente flere spændende casting-nyheder om projektet.

Australske Chris Hemsworth er selvfølgelig mest kendt fra Marvels film, hvori han har spillet Thor i tre solofilm og flere team ups. Seneste fortælling med Thor var som sagt sidste års "Thor: Ragnarok", ligesom Hemsworth også er med i næste måneds "Avengers: Infinity War". Derudover har han film som J.J. Abrams' "Star Trek", Ron Howards "Rush", Michael Manns "Blackhat", rebootet af "Ghostbusters" og den autentiske "12 Strong" på CV'et.

Tessa Thompson markerede sig i den brede offentlighed med "Creed" i 2015, men havde før det også gjort sig bemærket med bl.a. komediedramaet "Dear White People" og Martin Luther King-beretningen "Selma". Hun bragede igennem som den balstyriske Valkyrie i selskab med Hemsworth på "Thor: Ragnarok" og er i år aktuel med projekter som "Annihilation", "Sorry to Bother You" og "Creed 2". Hun kan desuden ses i HBO's populære "Westworld"-serie, hvor hun har optrådt siden første sæson.

Den nye "MIB"-film instrueres af F. Gary Gray ("Straight Outta Compton", "Fast & Furious 8") og skulle være et eventyr, der udspiller sig på en mere verdensomspændende scene end tidligere set i filmserien. Makkerparret Matt Holloway og Art Marcum ("Iron Man", "Transformers: The Last Knight") har skrevet manuskriptet til projektet, som forventes at være i biograferne i maj 2019.

Kommentarer

"Thor: Ragnarok"-makkerpar er de nye "Men in Black"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen