"Thor"-instruktør udskyder tordenguden - har takket ja til nyt filmprojekt

Taika Waititi venter med at instruere "Thor 4", da han har takket ja til at lave en film om verdens dårligste landshold.

Det er ikke mere end et par uger siden, at det blev offentliggjort, at instruktøren bag "Thor: Ragnarok", Taika Waititi, også skal instruere den næste film i rækken om tordenguden, som får navnet "Thor: Love and Thunder". Men Marvel-fans må væbne sig med tålmodig, før de får den fjerde film om Thor at se.

Det skyldes, at Taika Waititi har et andet filmprojekt i ærmet.

Der er endnu ikke meldt noget officielt ud fra instruktøren, men ifølge det amerikanske medie Deadline bliver filmtitlen "Next Goals Wins". Filmen er baseret på en britisk dokumentar af samme navn fra 2014. Dokumentaren handler om en hollandsk fodboldtræner, som forsøger at kvalificere Amerikansk Samoa, der er kendt som et af verdens dårligste landshold, til VM i 2014. Filmen vandt prisen som bedste dokumentar ved British Independent Film Awards.

Optagelserne til "Next Goal Wins" skal angiveligt begynde til efteråret, hvorefter Taika Waititi helliger sig "Thor: Love and Thunder", som han allerede har færdiggjort manuskriptet til.

Kommentarer

"Thor"-instruktør udskyder tordenguden - har takket ja til nyt filmprojekt

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen