"Ticket to Paradise" runder 100 mio. dollars i indtjening

Og filmene med både Julia Roberts og George Clooney på plakaten har nu indtjent sammenlagt én milliard dollars(!).

Den stjernespækkede feel good-komedie "Ticket to Paradise" er først for nylig udkommet i de amerikanske biografer – halvanden måneds tid efter filmens danske premiere.

Derfor har Ol Parkers romcom naturligvis fået et økonomisk boost, som netop har fået filmens samlede, globale indtjening til at runde 100 mio. dollars.

I filmen spiller George Clooney og Julia Roberts et skilt par, som genforenes på Bali, hvor de sammen forsøger at forpurre deres datters snarlige ægteskab med den lokale, indonesiske fisker Gede.

Læs også: Hugh Grant vil gerne lave en deprimerende "Notting Hill 2"

Deadline skriver i øvrigt, at "Ticket to Paradise" især er populær blandt ældre, kvindelige tilskuere – en befolkningsgruppe, som virkelig har tøvet med at vende tilbage i biffen grundet pandemien. Hele 64% af filmens amerikanske tilskuere i den forgangne weekend var over 35 år gamle.

Filmens succes har også fostret en anden nævneværdig rekord: de fem film, som både Roberts og Clooney medvirker i (ud over "Ticket to Paradise" er der tale om "Confessions of a Dangerous Mind", "Ocean's Eleven", "Ocean's Twelve" og "Money Monster"), har nu tilsammen indtjent over 1 mia. dollars på verdensplan.

Tilbage i september var Moovy TV i øvrigt i London for at tale med filmens instruktør, Ol Parker ("Mamma Mia! Here We Go Again"), og en lille håndfuld af filmens skuespillere:

Kommentarer

"Ticket to Paradise" runder 100 mio. dollars i indtjening

  • ★★★1

    Genialt Johan, hvor du spørger om Lucas Bravos far, og det egentlig bliver lidt “dybt” - Men kommentaren med, “We are actually talking to real journalist” Det må være fedt at få at vide, godt gået!

    MadMartigan29-10-22 07:53

  • ★★★★★0

    Jo tak, MM, det føltes helt rørende på stedet og i situationen at høre hans svar, og selvfølgelig blev jeg også meget glad for den flotte kompliment :) Jeg blev lige så overrasket over den dybfølte respons, som han blev over spørgsmålet! Men man kan selvfølgelig sagtens forstå hans position - meget menneskeligt. Og nu var jeg ikke selv just ellevild med filmen, men Bravo var god i den, og jeg er da ikke blevet mindre interesseret i hans fremtidige karriere :D

    The Insider29-10-22 23:50

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen