"Tilbage til fremtiden"-trilogien udkommer på 4K UHD i oktober

"Great Scott!" Vi har for længst indstillet vores DeLorean på 20. oktober 2020!

Er man fan af "Tilbage til fremtiden"-trilogien (og hvem er ikke det?), kan man godt forberede sig på, at mundvandet kommer til at løbe helt frem til oktober.

Her udgiver Universal nemlig omsider den klassiske trilogi på 4K UHD i det, der ligner den ultimative boks til fans af de populære sci-fi-eventyr, der siden 1980'erne har henrykket alverdens filmelskere. 

Udover de tre klassiske film – der naturligvis beriges med Dolby Atmos-lydspor – indeholder den drønlækre boks tonsvis af ekstramateriale til hver enkelt film. Derudover findes en hel bonusdisk med masser af indhold, hvoraf en del ikke tidligere har været tilgængeligt.

Man får eksempelvis et fascinerende indblik i filmskabernes jagt på de helt rigtige skuespillere med sjældne klip fra de sagnomspundne auditions med fremtidige stjerner som Ben Stiller, Kyra Sedgwick og Billy Zane.

Læs også: Christopher Lloyd har en god idé til "Back to the Future 4"

Feinschmeckere får sågar mulighed for at anskaffe sig en Limited Edition-udgave af boksen, der inkluderer en fantastisk model af det ikoniske svævebræt, som Michael J. Fox benytter i "Tilbage til fremtiden II".

Robert Zemeckis' originale "Tilbage til fremtiden" kan fejre 35-års jubilæum i år, og serien må siges at være en af historiens mest elskede og vellykkede filmtrilogier overhovedet. 

Michael J. Fox og Christopher Lloyd er for længst blevet udødeliggjorte i glansrollerne som Marty McFly og Doc Brown, der kommer på fantastiske eventyr i Browns specialbyggede DeLorean, som gør det umage vennepar i stand til at foretage de mest utrolige tidsrejser.

"Back to the Future: The Ultimate Trilogy" udkommer på dvd, Blu-ray og 4K UHD den 20. oktober – lige i rette tid til d. 21 oktober, som er den officielle "Tilbage til fremtiden"-dag.

Kommentarer

"Tilbage til fremtiden"-trilogien udkommer på 4K UHD i oktober

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen