Tim Allen er skuffet over Buzz i Pixars "Lightyear"

"Toy Story"-stjernen synes ikke, at den nye udgave af Buzz Lightyear har meget til fælles med legetøjsdukken.

Det kom som lidt af en overraskelse, da det blev kendt, at Tim Allen ikke skulle lægge stemme til Buzz Lightyear i Pixars "Toy Story"-spin-off, "Lightyear".

Allen har som bekendt lagt stemme til det elskede space ranger-legetøj i samtlige fire "Toy Story"-film. Men Pixar valgte i forbindelse med "Lightyear" i stedet at hyre Marvel-stjernen Chris Evans til rollen som Buzz.

Begrundelsen gik på, at det ikke er den samme version af Buzz, vi møder i "Lightyear". "Lightyear" skal nemlig forestille at være den film, som drengen Andy fra "Toy Story" ser som barn i sit univers og derefter får som legetøj – den legetøjsfigur, Tim Allen lægger stemme til.

Læs også: Moovy til virtuel pressekonference med Chris Evans og holdet bag "Lightyear"

Nu har Allen i et nyligt interview med Extra givet sin mening til kende om den biografaktuelle Pixar-film, og han er ikke just imponeret over den nye udgave af Buzz Lightyear-karakteren: "Der er ikke rigtig nogen 'Toy Story'-Buzz uden Woody. Den har ingen forbindelse til Buzz... der er bare ingen sammenhæng. Jeg ville ønske, der var en bedre sammenhæng", udtaler den 69-årige skuespiller. 

Om det er fraværet af Tim Allen, der er årsagen til, at "Lightyear" har underpræsteret ved billetlugerne, må stå hen i det uvisse. Men under alle omstændigheder har rumeventyret på trods af overvejende positive anmeldelser i skrivende stund "kun" indtjent 156 mio. dollars på verdensplan. Filmen har angiveligt haft et budget på 200 mio. dollars – plus 100 mio. dollars til marketing. 

Det hører også med til historien, at "Lightyear" er den første Pixar-film siden "Fremad", der har fået biografpremiere. "Sjæl", "Luca" og "Rød" er alle udkommet direkte på Disney+, så måske er animationsfans blevet så magelige, at de hellere vil vente på, at filmen kan streames fra sofaen end indløse en biografbillet.

Hvorom alting er, så kan "Lightyear" som nævnt opleves i landets biografer netop nu.

Kommentarer

Tim Allen er skuffet over Buzz i Pixars "Lightyear"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen