Tim Allen vender tilbage som Buzz i "Toy Story 5"

Stemmen bag Buzz Lightyear gør comeback og bliver formentlig genforenet med Tom Hanks.

"To infinity and beyond!" Sådan gjalder Buzz Lightyear i den berømte "Toy Story"-saga, og det kommer det ikoniske space ranger-legetøj stensikkert til at gøre igen.

Tim Allen, der lægger original stemme til den karismatiske rumdukke, har nemlig bekræftet, at han vender tilbage som Buzz i den nyligt annoncerede "Toy Story 5". Skuespilleren skriver således på Twitter: "Vi ses snart, Woody, du er en sørgelig, mærkelig lille mand, og jeg har ondt af dig. Og så afsted til nummer 5!"

Ud over at citere den originale "Toy Story" antyder Allen samtidigt, at han snart bliver genforenet med Tom Hanks, der lægger original stemme til cowboydukken Woody i Pixars fire første "Toy Story"-film. 

Se også: Moovy TV: "Luca": Sådan laver man en Pixar-film

Tim Allen har for længst udødeliggjort sig selv i rollen som Buzz Lightyear. Den 69-årige skuespiller blev dog forbigået i forbindelse med sidste års "Toy Story"-spin-off, "Lightyear".

Her lagde Chris Evans ("Captain America") stemme til den udgave af space-rangeren, der var inspirationen bag det ultrapopulære stykke legetøj fra "Toy Story"-sagaen. Allen lagde som tidligere rapporteret heller ikke skjul på, at han var skuffet over den version af Buzz, der optrådte i "Lightyear".

Men nu er Tim Allen altså klar til at tage revanche som den originale Buzz Lightyear i den kommende "Toy Story 5", som forhåbentligt bliver lavet i en hulens fart, så vi snart kan komme på nye eventyr med Buzz, Woody og alt det andet herlige legetøj. 

Kommentarer

Tim Allen vender tilbage som Buzz i "Toy Story 5"

 • ★★★★★★0

  Da ikke den Tim Allen som viste Pam sin ...

  Wayne10-02-23 10:08

 • ★★★★★2

  Jeg havde hørt det sku være Chris Pratt som Woody ?

  Elwood10-02-23 10:46

 • ★★★★★0

  Får vi også en nyhed om hvorvidt Tom Hanks vender tilbage som Woody? Tim Allen har hele tiden været legetøjet Buzz Lightyears stemme, og det stod aldrig til at blive ændret, selvom at Pixar forsøgte at udvide deres univers.

  Kruse10-02-23 12:00

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen