Tim Burton genforener "Familien Addams" i ny tv-serie

Tim Burton kaster sig ud i sin første tv-serie og portrætterer en gotisk familie, han bør føle sig helt hjemme i.

Foruden sine samarbejder med Johnny Depp og Helena Bonham Carter er instruktøren Tim Burton kendt for sin krøllede hjerne og forkærlighed for mørke, mystiske og gotiske universer. Her er det blevet til klassikere som "Edward Saksehånd", "Beetlejuice", "Batman" og "Sleepy Hollow".

Nu ligner det, at den 62-årige filmmager, som senest var aktuel med Disneys "Dumbo", er klar til at genforene en klassisk familie – og for første gang kaste sig ud i tv-arenaen. Lige nu er Tim Burton nemlig i forhandlinger om at blive executive producer på en ny serie om den berømte familie af kulørte mennesker og muligvis instruere samtlige afsnit.

Tim Burton har før vist sin kærlighed for tv-serier ved at filmatisere tv-vampyrserien "Dark Shadows", mens han også har været producer på en "Beetlejuice"-tegnefilmsserie. Hvis hans involvering med "Familien Addams" bliver en realitet, vil det være Burtons første rigtige forsøg med en tv-serie.

NETFLIX SOM MULIG DISTRIBUTØR

"Familien Addams" blev skabt som en tegneseriestribe i 1938 af Charles Addams, og siden er det blevet til mere end tre spillefilm, fire tv-serier og senest animationsfilmen "Familien Addams" fra sidste år.

Alfred Gough og Miles Millar, som står bag "Superman"-serien "Smallville", vil skrive serien og fungere som showrunners og executive producers i samarbejde med Tim Burton, såfremt forhandlingerne går som håbet.

Foruden Tim Burtons involvering forhandles der også om seriens distributør, og lige nu er det streaminggiganten Netflix, som ligger i front til at købe og vise serien.

Med eller uden Tim Burton vides det endnu ikke, hvornår den kommende "Familien Addams"-serie påbegynder produktion eller får premiere.

Kommentarer

Tim Burton genforener "Familien Addams" i ny tv-serie

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen