Titel afsløret på den næste "Motorsavsmassakren"

Filmen har fået en noget bekendt titel.

En ny film er på vej i "The Texas Chainsaw Massacre"-franchisen, og det er nu blevet afsløret, hvad filmen kommer til at hedde. Det næste kapitel bliver slet og ret kaldt "Texas Chainsaw Massacre".

Hvis titlen lyder bekendt, er det ikke så mærkeligt. Den lægger sig tæt op ad titlen på både den allerførste film i føljetonen, "The Texas Chain Saw Massacre" fra 1974 – der herhjemme fik den danske titel "Motorsavsmassakren" – og genindspilningen af den film, "The Texas Chainsaw Massacre", som udkom i 2003.

Se også: Første dystre og foruroligende plakat til "Motorsavsmassakren"-reboot

Siden 1974 er der fulgt både efterfølgere, remakes og reboots i kølvandet, og den nye film bliver den i alt niende film i rækken om Leatherface og hans morderiske eskapader. Den skulle desuden fungere som en direkte fortsættelse til originalen fra 1974.

Fans af serien kan derudover som vanligt forvente godt med vanvittig vold og blodige effekter. "Texas Chainsaw Massacre" er nemlig landet på en R-rating, hvilket officielt betyder, at filmen vil byde på "strong bloody horror violence and gore".

Den forholdsvist uprøvede David Blue Garcia ("Tejano") står bag kameraet på "Texas Chainsaw Massacre", som produceres af Fede Alvarez, manden bag "Don't Breathe" og genindspilningen af "Evil Dead". Horrorfilmen står til at få premiere i løbet af i år.

Kommentarer

Titel afsløret på den næste "Motorsavsmassakren"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen